Fredag, 14 Juni 2019

Malibu by Carthago laver populære campervans på Fiat Ducato, så det er kun detaljer der afviger på den nye 2020 model Charming Coupé.

Malibu Van blev i 2019 kåret som klassens bedste Van af blandt andet læserne i det tyske autocamper magasin Promobil. Fra 2020 lanceres Malibu Van Charming Coupé med masse af plads og bevægelsesfrihed i opholdsområdet.

Kassevognscamperen fra Malibu får et integreret førerhus . Aftagelig dobbeltbund placeret i bagerste opbevaringsrum, og det giver bagage i to etager, der er lige så enkel som det er genial. Til nederste etage kan der opbevares et sæt med to stole og et sammenklappeligt bord der leveres i en taske der passer perfekt ind i det nederste rum. Mellemgulvet kan fjernes, hvis der er brug for plads til stor bagageenheder.

Modsat andre i samme kategori, er der meget plads over fører- og passager pladserne, da det typiske rum er fjernet. De overliggende opbevaringsskabe og indirekte belyste baldakiner er forlænget ud over området ved siddegruppen og helt ud til forruden og  derved bliver fører- og passagepladserne integreret i siddegruppen, hvilket givet en mere helstøbt enhed.

Malibu Van Charming Coupé 600 DB på 6 meter, har en stor dobbeltseng på tværs og 640 LE  på 6,36 meter har langsgående enkeltsenge. Malibu Van Charming Coupé har for eksempel også et patenteret 3+1 flexibad med svingbart toilet og brusevæg.

Det rummelige køkken har et højt placeret absorber køleskab og et stort skab. Når skydedøren åbnes finder man lige inden for døren en integreret affaldsbeholder.

Malibu

Udgivet i Autocamper nyheder