Artikel filtreret på dato: Onsdag, 27 Februar 2019

Skandic Nordic Reisemobile og Skandic Autocampere invitere til åbent hus den 16.-17. Marts fra kl 10-17. Igen i år vil der være rig mulighed for at se de helt nye autocamper, kassevogne og caravan modeller heriblandt de tyske mærker Hymer, Carado, Pössl og Dethlefs. Der er ca 100 nye og brugte modeller at vælge imellem så der er gode chancer for at finde netop det køretøj der kunne være interessant for dig/jer.

Skulle det ikke være tilfældet er Skandic en del af en gruppe af forhandlere, der samlet tilbyder 500 forskellige autocampere, så derved kan Skandic have den udvalgte camper på lager inden for ca. 2 uger.

I forbindelse med åbent hus tilbyder Skandic selvfølgelig en masse messetilbud på autocampere og campingvogne, men også på værkstedsydelser samt tilbehør i campingshoppen.

Få din autocamper vejet gratis, men husk at booke tid HER. Er du på udkig efter billige reservedele kan du kontakte Skandic for et tilbud.

Åbent hus holdes samlet hos Skandic, Scandinavian Bogen 4, 24983 Handewitt, 2 min fra den danske grænse direkte ved Scandinavian Park.

Links:

Skandic-autocamper.dk

Skandic-camping.de

Udgivet i Information