Søndag, 17 Februar 2019

Sammen med det danske rejseselskab, BENNS, vil Australiens største autocamperfirma, Apollo Motorhomes, begynde at tilbyde danskerne autocamperferier i Europa med udrejse fra Hamborg.

Det australske autocamperfirma Apollo vil i samarbejde med det danske rejseselskab BENNS sende danskere afsted på autocamperferie i Europa. Apollo åbner et autocamperdepot nord for Hamborg blot 147 km syd for grænsen ved Padborg, hvorfra det bliver muligt at køre af sted i 5 forskellige topmoderne 2019-modeller fra autocamperfabrikanten, Weinsberg/Knaus.

Hos det danske rejseselskab BENNS glæder man sig meget over initiativet fra Apollo:

”Vi har i mange år sendt danskere på autocamperferie i Australien, New Zealand, USA og Canada i samarbejde med Apollo, og det er så fedt, at vores kunder nu også får mulighed for at tage på autocamperferie herhjemme i Europa”, fortæller produktchef i BENNS, Hans Mørup Johansen, og fortsætter:

”Det bliver fx supernemt for folk at pakke deres egen bil og køre til Hamborg for at skifte bilen ud med et hyggeligt feriehus på fire hjul og så drage videre ud på de europæiske landeveje. Det er eksempelvis oplagt at stille bilen ved Hamborg lufthavn, som ligger blot 9 km fra depotet, da parkeringsmulighederne er rigtig gode her”.

Ønsker man ikke at køre til Hamborg, kan man i stedet tage toget dertil, som afgår fra mange steder i Danmark eller flyve fra København, hvilket BENNS også vil tilbyde deres kunder. Når man ankommer til Apollos depot i Hamborg, står autocamperne klar til afgang med alt køkkenudstyr, og har man ikke taget sengetøj med hjemmefra, kan det lejes dernede.

En autocamperferie er både oplagt for par i de mindre modeller og for børnefamilierne i de mere rummelige autocampere - og skal hunden med på ferie, er der også mulighed for det.

Som introduktionstilbud i forbindelse med dette nye initiativ tilbyder BENNS en gratis forsikring, der fjerner hele selvrisikoen på autocamperferien med Apollo fra Hamborg. Forsikringen dækker også selvrisikoen, hvis ens egen bil bliver beskadiget, mens den holder parkeret i Hamborg.

Du kan møde BENNS i Herning på Skandinaviens største feriemesse, Ferie For Alle, hvor det er muligt at høre mere om introduktionstilbuddet og de nye autocamperferier i Europa.

Benns

Udgivet i Information

Igen i år kan de mange besøgende gå på opdagelse blandt samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked. Verdenspremieren af campingvognen fra Adria, den nye Action 391 LH, kan opleves for første gang på Ferie for Alle, og campingudstillingen byder også på et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og campingpladser i både ind-og udland.

For at gøre plads til flere oplevelser i campinghallerne, udvides Ferie for alle med en ekstra hal. Den ikoniske runde Hal B forvandles til én stor handelshal, Markedspladsen, hvor alle de gode tilbud, især på campingudstyr, samles.

Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning fra 22.-24. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på mere end 1.100 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Vintercamp på Ferie for Alle

9 haller og 31.000 kvadratmeter kan være svære at nå omkring på én dag. Tag campingvognen med og brug en weekend på pladsen bag MCH Messecenter Herning blandt andre campingentusiaster – kun få minutters gang fra Campingmessen. Så har du god tid til at nyde messen og den gode stemning på pladsen. Bag hallerne er der hygge-stemning blandt de ca. 1.500 campister.

Læs Campingavisen online HER

Ferie for Alle

Udgivet i Information
Søndag, 17 Februar 2019 10:30

Den første smalle Sunlight

I den nye Van modelserie fra Sunlight ser du, hvilken forskel 18 cm. kan gøre. Smidigheden er enorm, mens du fortsat har en stor rummelighed i bodelen. Sunlight Van er 18 cm. smallere end de delinteregrede autocampere. Ideel, når man ønsker problemfri kørsel i byerne og sikre sig nem adgang til en parkeringsplads. Som praktisk bil nr. 2 er Sunlight Van også et oplagt bud, når rejselysten og den absolutte frihed skal kombineres.

Med sin attraktive pris ligger Sunlight Van i indstigningssegmentet for autocampere. Pris- og kvalitetsforholdet er godt og sikres fortsat i den tyske produktion. En naturlig upgrade fra de mindre fritidsbiler. Samtidig er den optimal for den, der ønsker at starte med at køre autocamper og opleve det frie liv på landevejene. Der er rigelig plads til mennesker, der medbringer meget udstyr.

Sunlight for første gang med Citroen Chassis

Sunligt Van bliver produceret ud fra et helt nyt koncept. For første gang er et Sunlight køretøj baseret på Citroen chassis. Der findes 2 grundrids: V60 på 5,99m med tværseng og V66 på 6,65m med to senge på langs. Derved findes der nu to af Sunlights mest populære delintegrerede biler i smal form. En helt ny køreoplevelse opstår, når du cruiser i det rå bjerglandskab, til de skønne strande i Europa eller gennem is og sne i det høje nord.

I Van kommer de nyeste materialer i spil, der via letheden giver en høj lasteevne. Ideelt for sportsudøvere og andre, der har behov for meget udstyr.

Van følelsen

Den nye Van er ikke kun for store eventyrer. Den hyggelige hjemlige følelse starter allerede, når du drejer førersædet om til bodelen. Den store rumfornemmelse med frit udsyn overlader intet til fantasien. I siddegruppen under bænken er der ikke et podie for at skabe et moderne udtryk og for at undgå risikoen for faldulykker. Overskabene i den nye form er udstyret med soft-close system, og en dobbelt usb stikdåse gør opladning af mobile enheder til en leg.

I køkkenet er der et stort køleskab, en gaskogeplade med 3 brændere og glasoverdække, samt rigelig plads til køkkenudstyr.

Smarte Ekstras: Skufferne har en praktisk servo soft udtræk, og på det halvhøje klædeskab i V66 er der en praktisk plads til kaffemaskinen.  

Soveværelset er også veludstyret: Sengene har madrasser i høj kvalitet med forstærkede kunststoflister, der giver en perfekt liggeflade over hele kroppen. Uafhængig af proportionerne bliver ryggen optimal støttet.

Et tagvindue giver rig mulighed for udluftning.

Endvidere er der et praktisk variobad med håndvask, bruser og WC.

I garagen bagtil er der surreøjer, antiskrid måtte, opbevaringsrum og belysning.

Ekstra til individualister

Til V60 og V66 findes der de 2 lyse attraktive polster varianter Gold Coast og Maui Beach. Med det stilfulde trædekor og polstret i naturtoner gennemstrømmer hjemligheden og det moderne flair hele bilen. For yderligere individualisering tilbydes der et omfangsrigt ekstraudstyr, samt et udvalg af udstyrspakker. I basic pakken er der f.eks. afdækning i bruserummet og ekstra stikdåser over køkkenblokken og i garagen. Sidstnævnte egner sig især til opladning af E-cykler. Chassis-pakken indeholder bl.a. passager airbag, elektriske og opvarmede sidespejle, samt tempomat.

Rummelig som en delintegreret, smidig som en fritidsbil: Den nye Van fra Sunlight!

Sunlight

Udgivet i Autocamper nyheder
Søndag, 17 Februar 2019 09:30

Ny autocamper i Danmark

Vendelbo Vans har tilføjet endnu et mærke til deres udvalg. Rollerteam en ny autocamper i Danmark som hovedsaglig leveres på Ford. Med den nye Ford, er det overkommeligt at opgradere motorstørrelsen fra 130 HK som er standard til 170 HK, modellen er også hurtigt blevet kendt for det stabile automatgear som kan tilvælges indenfor overkommelige rammer.

Rollerteam er i det øvrige Europa ligeledes kendt for at kunne levere en model med et meget stort garagerum som er meget velegnet til dem som har en fritidsinteresse, der kræver plads. Således rummer garagen nemt en ATV, gocart, crosser, mountain bike’s eller lignende, det betyder at man ikke behøver medbringe en trailer og er begrænset af specielle hastigheds regler eller udvidelser til kørekortet, denne vogn køres på et alm. B kørekort, samtidig har man ‘hotel of restaurant med’. Der er toilet og bad, således man ikke er afhængig af eksterne faciliteter.

Vendelbo Vans

Udgivet i Autocamper nyheder