Søndag, 12 Januar 2020

Det tyske autocampermagasin Promobil, har mange års tradition for at lade lderes æsere vælge årets mest populære autocampere. Vinderne blev præsenteret på CMT messen 2020. Ikke mindre end 16.403 respondenter deltog i årets valg, hvor der var ikke mindre end 223 autocampermodeller og 23 basiskøretøjer at vælge imellem fordelt over ti kategorier. På grund af prisforhøjelser har enkelte køretøjer i foregående års topplaceringer måtte skifte kategori.

I kategorien “Campingbusser uden bad” er det igen i år VW California der besætter førstepladsen. VW California er ligeledes den mest solgte camper i Danmark, efterfulgt af Ford Nugget på andnpladsen og Mercedes Marco Polo på en tredje plads.

Som mest populære i kategorien “Campere med bad”, måske bedre kendt som kassevognssegmentet, kom Malibu Van igen ind på en 1. plads, med Pössl Prime på en 2. plads. På en 3. Plads, 1,5 procent efter Pössl kom VW Grand California.

I klassen “Delintegrerede op tll 60.000 euro”, løb HymerExsis-t for tredie år i træk med 1. pladsen med Dethleffs Globebus T på en andenplads og Carado T på en tredjeplads.

I de dyrere “Delintegrerede over 60.000 euro” havde læserne valgt Carthago Chic C-Line T med den strømlinede Niesmann + Biscoff Smove på en 2. plads. På en 3. Plads kom igen en model fra Carthago, nemlig deres C-Tourer.

I klassen “Helintegrerede op til 80.000 euro” kom Hymer Exsis-i ind på 1. pladsen, og føges af den helt nye Weinsberg Cara-Core på anden pladsen. På en 3. Plads kom Knaus Van I.

Kategori “Helintegrerede over 80.000 euro”. Selv med repræsentation af tre modeller hver fra Carthago og Hymer, var dette ikke nok til en førsteplads der gik til Niesmann + Bischoff Arto med Carthago Chic E-Line I på anden pladsen, og Carthago C-Line på en tredieplads.

Niesmann + Bischoff havde ligeledes i kategorien “Liner” deres model Flair på en førsteplads. Dermed havde Niesmann + Bishoff alle deres modelsegmenter repræsenteret med 2 førstpladser og en 2. plads.

På Promobils hjemmeside kan du se flere placeringer og kategorier, som blandt andet Alkove, Basiskøretøjer og udstyr.

Link: Promobil

Udgivet i Autocamper nyheder