Indkøbscenteret Citti Park i Flensborg laver 34 autocamperpladser.

09 Sep 2017
966 gange

I mange år har Flensborg diskuteret tilbud for autocamper uden resultat, skriver den tyske avis Flensburger Tagesblatt - shz.de. Nu har en ny aktør meldt sig på banen, der annoncerer en hurtig realisering. Indkøbscenteret Citti-Park i Flensborg vil på den anden side af Lilienthalsstraße indrette en autocamperplads til 34 autocampere, på et areal der tidligere var indrettet til medarbejder parkering.

På arealet bliver der plads til 190 personbiler, forbeholdt kunder i Citti Park og 34 parkeringspladser for autocampere. Der vil ikke bliver opført sanitetsbygning, da Citti Park mener, at det har autocampere for det meste selv med, til gengæld vil der være forsyning af frisk vand og spildevandstømning.

Pladsen skulle stå færdig til 1. November 2017, efter hvad der oplyses i artiklen,.

Der er i forvejer omkring 5 pladser uden for selve centeret, der er tilpasset og forbeholdt autocampere, med affaldshåndtering.

Andre planer i Flensborg.

De sidste par år har en forretningsmand villet lave autocamperplads på den gamle godsbanegård og har efter eget udsagn planerne klar. Det er efter sigende gået politik i den model, hvor politikkere har andre planer for området.

Flensborg politikkere har dog udtalt at at det er nødvendigt med en med en autocamperplads ved byen. Det sidste forslag går ud på en placering ved Harniskaispitze ved havnen.

Kilde: shz.de, foto: Citti Park

Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)