Se alle de nye trends på Caravan Salon 2017

23 Jun 2017
1190 gange

CARAVAN SALON DÜSSELDORF: Med branche øjne, årets vigtigste begivenhed - Verdens største udvalg omkring mobil ferie.

På dette års CARAVAN SALON DÜSSELDORF fra lørdag den 26. august (Branchebesøg- og medie-dag fredag den 25. august. Også åben for offentligheden til forhøjede billetpris) til den 3. september, 2017 mødes den internationale caravanning branche igen til årets højdepunkt. I 13 haller kan de besøgende se frem til verdens største udvalg af mobil fritid.

På et areal der dækker 214.000 kvadratmeter, vil udstillere præsentere mere end 130 campingvogn og autocamper brands og mere end 2.100 fritidskøretøjer i forskellige prisklasser. Messen har vakt så meget opmærksomhed, at nye leverandører af udstyr og tilbehør fra Nordamerika, Asien og Østeuropa har fundet vej til messen. Messen havde i 2016 ikke mindre end 203.500 besøgende.

Er du interesseret i at mødes med en dansk forhandler, lader dette sig også gøre. Ring til den forhandler, hvis mærker du er interesseret i og lav en aftale på messen. De er der alle, da forhandlere også benytter messen til indkøb.

Har du hverken campingvogn eller autocamper, er det ikke et sekund for tidlig at se sig om efter et hotel eller lignende. Der er run på forudbestillinger.

Har du campingvogn eller autocampere, har messeområdet en plads til 3.500 køretøjer, hvoraf 800 er med strøm. For at få plads, behøver du ikke stresse afsted, for at få plads. Det er muligt at reservere plads online.

Vigtigt er også at billetter der er købt online, og aktiveret online, gælder for 2 dage, hvorimod billetter købt direkte ved messens kasser, kun gælder for en dag.

Bor du inde i selve Düsseldorf, behøver du ikke tage din bil ud af det trygge parkeringshus, men du kan tage “Strassenbahn” 78 eller 79, der køre direkte til messehallerne, og med billet på lommen køre du gratis.

Prisen for at besøge CARAVAN SALON DÜSSELDORF:

Online forsalg - 14 EUR
På messen - 18EUR

Club medlem - 10 EUR

25. august med masser af plads i hallerne. 30 EUR (gælder også for 2 dage ved online registrering)

Er du (gratis) medlem af CARAVAN SALON CLUB får du rabat på både entre og autocamperplads

Nyttige link:

Caravan Salon

Priser op Caravan Salon

Køb eTicket

Ledighed på autocamperpladsen

Voucher: Har du modtaget en Vouche fra din forhandler, skal den registreres. For at slippe for lange køer på messen, kan du gøre det her.

Husk også at registrere din eTicket, da den derved gælder i 2 dage.

Kilde: Caravan Salon (photo: Messe Düsseldorf/ctillmann)

 

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)