Enormt rykind på Rømø, betyder at ny servicebygning nu er på vej.

20 Apr 2017
1450 gange

Det er ikke mere end godt en uge siden, at autocamper-info.dk kunne berette om, at autocamper pladsen Oasen Rømø atter havde udvidet, så pladsen nu kunne rumme ca. 170 autocampere.

Når det drejer sig om autocampere, går tingene ufatteligt hurtigt på Rømø. Påsken, der var lige så kold som sidste år, afskrækkede ikke autocamper folket. På trods af vejret betød Påsken en dramatisk stigning af besøgende autocampere.

Faktisk nærmede Oasen Rømø sig en fordobling i forhold til sidste år, med fyldt plads 1 og 2, samt godt og vel halv fyldt plads 3. Det får nu den betydning, at den annoncerede Service bygning på den nye Plads 3, der først var annonceret til efteråret.

Arbejdet med de nye badefaciliteter, toiletter, sauna og skyllefaciliteter, er så småt gået igang idag, og skulle kunne stå færdig inden sommerferien.

Autocamperpladsen Oasen Rømø, er produktet af det skeptikere mente var helt umuligt at lave i Danmark, virkeligheden vil noget andet, det beviser den kæmpe succes som autocamperpladsen viser. De selvsamme skeptikere mener at det “bare” er fordi den ligger på Rømø.

Rømø er en dejlig plet på det danske landkort, ingen tvivl om det, men Danmark rummer flere steder hvor dette turist eventyr kan udspille sig, og der mangler autocamperpladser i Danmark. ja faktisk i hele Europa. Det viser alle de informationer der strømmer ud i Tyskland, der er det land der rummer de fleste autocampere i Europa.

Aldrig har så mange private vist interesse for at få en del af autocamper turismen, og det er i sig selv et sundt tegn for autocamper turismen i Danmark. Campingpladser, der ikke længere afkræver campingpasset CKE, og skaber funderede pladser for autocampere.

Links: Oasen Rømø

Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)