Rygterne svirer om campingpasset og Campingrådets fremtid

06 Feb 2017
4595 gange

Rygterne svirer om at CKE campingkortet - campingpasset er blevet dømt ulovligt eller måske måden at det bruges på. Hvis campingpladserne ikke vil betale, lukker campingrådet.

Du kan læse mere på f-camping.dk ´s hjemmeside. At der er noget i gærde er der ingen tvivl. Folk forsvinder fra bestyrelsen, nyudnævnt formand for CR nedlægger sit hverv som formand. Direktører forsvinder uden forklaring. Campingplads ejere erkender at der støj på bagsmækken andre erkender at der er udfordringer i økonomien.

I Danmark er CKE kort adgangsgivende på campingrådets godkendte campingpladser, mens det i udlandet er informations/rabatgivende. Et forsøg fra et par medlemmer af campervenner, viste at de samme informationer kom op på skærmen, ved brug af deres sygesikringskort.

Citat fra F-camping”Vent med at købe campingpas, til du ved om det kan bruges til noget,- for måske lukker Campingrådet og CKE-campingpasset snart!

Uafhængige rygter fra forskellige sider fortæller, at Campingrådet lukker og nedlægger sig selv, måske allerede om et par uger. Hvad sker der ?

Hvorfor får forbrugerne intet at vide ?
Hvorfor sælges der stadig campingpas, hvis det hele er i opløsning ?

Nogle rygter siger, at Camping Key Europa-Campingpasset er dømt ulovligt. Er det sandt ?

Nogle rygter siger at Campingrådet har fået en kæmpe bøde. Er det sandt ?

Nogle rygter siger, at Campingrådet har forsøgt at få Campingpladserne til at betale kr. 15.000 pr. plads, for at Campingrådet kan fortsætte. Er det sandt ?
Hvorfor forsøge at inkassere penge, hvis Campingrådet allerede har besluttet at lukke og slukke ?” Citat slut

Sælg nu ikke skindet, før bjørnen er helt død. Der kunne dukke noget op der er lige så slemt, eller der rettes ind til højre, og der betales ved kasse 1.

autocamper-info.dk og F-Camping.dk forfølger hver for sig rygterne.

Læs mere på F-Camping.dk

Bedøm denne artikel
(5 bedømmelser)