2020 France Passion Guide

15 Feb 2020 Pressemeddelelse France Passion
243 gange
2020 France Passion Guide Foto: France Passion

Den 28. Udgave af Guiden fra France Passion er klar til udgivelse i marts måned. Den byder på 200 nye steder i 2020og når dermed på 2050 steder hos vindyrkere, landmænd og kunsthåndværkere der alle tilbyder gratis overnatning eller ophold på deres ejendomme for autocamperturister med smag for oplevelser.

France Passion nætværket fremmer deling og udveksling af oplevelser gennem direkte kontakt med landbrug i landdistrikterne. Med  France Passion Guiden kan købere af guiden prøve de bedste regionale produkter og nyde en varm velkomst på autentiske og gourmet stop på vejen. 2020 udgaven lover originale aktiviteter og et enormt udvalg af produkter.

Med guiden kan man f.eks prøve økologisk gedeost i Provence og østers og salt englam i Normandiet eller forårs asparges i Val de Loire. Prøv Safran eller birkesaft i Alperne, strik med  Alpaca uld fra Auvergne, sov i nærheden af en borg fra det 13. Århundrede ved foden a Mon Ventoux (Det skaldede bjerg), tag på æsel tur i Var eller møde en der laver vejrhaner i Pyrenæerne.

Guiden findes i to versioner: En på fransk og en flersproglig ( engelsk, tysk, hollandsk, spansk og italiensk). Gyldig indtil påsken 2021 og prisen er 30 Euro.

En anden måde at udforske Frankrig på. Medlem af FEFI der er et netværk af udbydere, der udvikler France Passion konceptet i Storbritanien, Irland, Schweiz, Spanien, Tyskland, Sverige og Danmark (Pintrip).

France Passion har en App i støbeskeen, der er klar inden starten af sommerferien til Android og IOS. Appen er 100% gratis for alle købere af guiden som et supplement til papirguiden. I mellemtiden er der adgang til ruteplanlægning og søgning af værter via France Passions hjemmeside.

Link:

France Passion