Thor Industries annoncerer oprettelsen af "Hymer USA”

31 Jan 2020 Thor Industries Inc & Erwin Hymer Group
289 gange
Bob Martin, President & CEO of THOR Industries & EHG CEO Martin Brandt Bob Martin, President & CEO of THOR Industries & EHG CEO Martin Brandt Foto: Erwin Hymer Group

THOR Industries Inc. der ejer Erwin Hymer Group, annoncerede idag dannelsen af Hymer USA, et nyt datterselskab, der fokuserer på produktion og markedsføring af fritidsbiler (RVs) ved anvendelse af europæisk produktion praksis, automatisering og kvalitetsstandarder - Den første indenfor Nordamerikansk RV-industri. Hymer USA vil være bosiddende i Bristol, Indiana med forventet tilgængelig produkttilgængelighed i fjerde kvartal 2020.

Meddelelsen følger THORs erhvervelse af 2019 af Europas Erwin Hymer Group (EHG), der skabte verdens største RV-producent med førende positioner på begge kontinenter. Erwin Hymer Group er en mangeårig leder på det europæiske RV-marked og en af de største RV-producenter i Europa. EHG, inklusive Hymer-mærket, er kendt for innovation, design og produktkvalitet.

Virksomheden vil anvende en eksisterende, nyrenoveret, virksomhedsejet facilitet med forventning om at investere ca. $ 8 til $ 10 millioner i yderligere kapitaludgifter i løbet af 2020 - primært til maskiner og udstyr til at bygge anlægget til Hymer USA.

Hymer USA skal med tysk innovation, design og kvalitet, styrke Thors markedsposition i Nordamerika.

Hymer-mærket og produktudbuddet har allerede modtaget meget positiv feedback fra det nordamerikanske forhandlernetværk. At levere til det nordamerikanske marked med den innovation, design og kvalitet, som Hymer-mærket er kendt for, vil være til gavn for forbrugere og forhandlere, yderligere styrke THORs ledende position på markedet og give en stærk langsigtet værdi til THORs investorer.

Projektet Vision Venture har allerede vist, at projekter inden for Thor-gruppen også hurtigt kan implementeres sammen med Hymer. Implementeringen tog kun 10 måneder fra ide start til verdenspremieren på Caravan Salon 2019.

Kilde: Thor Industries & Erwin Hymer Group Presse