Tyske Truckstop åbner mere op for autocampere og campingvogne

30 Dec 2019
741 gange
Tyske truck stops vil gøre mere for autocampere Tyske truck stops vil gøre mere for autocampere Foto: Veda/ACI

Seperate parkeringspladser til overnatning, mere oplyst, mere sikkerhed for autocamper- og campingvognophold. Slap af og nyd - det er mottoet i Autohof VEDA kædens nye kampagne.

Overfyldte parkeringspladser langs det tyske motorvejsnet kan irritere enhver autocamper- og campingvognsturist der er på vej til en feriedestination. Er det virkelig vejen til ferieparadiset? Tilbringe natten ved motorvejen, er nærmest en skrækvision.

Medlemmerne af brancheforeningen for de tyske Truckstop - Autohof VEDA, ønsker nu i højere grad at integrere campingvogne og autocamper i sikkerhedskonceptet på Premium-parkeringspladserne.

Mens turister med autocampere og campingvogne altid har kunne bruge de sikrede Premium parkeringspladser i weekenden, vil Autohof VEDA nu udstyre og sikre separate parkeringspladser til gæster med campingvogne og autocampere endnu bedre: Også her, med mere lys, komplekse videosystemer, ofte barrierer - men også stille, væk fra lastbiltrafik og godt synlige parkeringsområder.

Komplet service og solid, regional gastronomi

Naturligvis lokker Truckstops ( Autohof ) også sine gæster med deres restauranter, hvor man kan nyde frisklavede retter fra det regionale køkken, der er langt over niveauet på motorvejs rastepladserne, og endda til rimelige priser, fordi deres faste kunder ser på priserne, og normalt fratrækkes parkeringsgebyret fuldt ud fra forbruget. De er veludstyrede med brusere, vaskemaskine og tørretumblere, der er fast udstyr. Meditationsrum, sportsudstyr, børnelegepladser. Efter aftale strøm, vandforsyning og bortskaffelse.

Mere information om Premium Parkeringspladser findes på www.truck-parking.com Her kan man også se hvilke tjensteydelser der tilbydes på de enkelte Truckstop  ( Autohof ).

Brændstofpriser er ca. 17 cent billigere pr liter end på motorveje. Shoppriser er 30 procent billigere. Dertil er kriminalitet på Truckstops i nærheden af nul. Grunden er at de er mere oplyste og der er mere videoovervågning og orden. Fakta fra undesøgelser viser at lastbilchauffører sover roliger, hvilket også er vigtigt for mobile turister.

Kilde VEDA pressemeddelel

Kort: HER