DMAX-TV og CIVD sender den danske stjernekok Brian Bojsen på en kulinarisk autocampertur

14 Okt 2019
228 gange
Stjernekokken Brian Bojsen Stjernekokken Brian Bojsen Foto: CIVD

Tv staionen DMAX viser iøjeblikket det nye TV-show “Caravanning & Cooking - Brian på den store tur” DMAX er en tv kanal under Discovery. I samarbejde med Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD), sender tv stationen den kendte danske kok Brian Bojsen på et kulinarisk Roadtrip gennem Europa. I tolv episoder styre den indfødte dansker i autocamper og campingvogn mellem spændende destinationer fra Norge og til Portugal, for at samle kulinariske idéer og lære landet og dets folk at kende. Han møder professionelle kollegaer for at lære deres bedste opskrifter at kende og besøge lokale producenter på jagt efter de mest friske og ingridienser af højeste kvalitet.

Han malker køer, fanger fisk i Sverige og takler osteproduktion i Østrig.

Så i “Caravaning & Cooking” oplever han ikke kun smagshøjdepunkter, men også en masse eventyr. I slutningen af hver episode bruger Brian sin indsamlede inspiration og produkter til at lave en middag i en autocamper eller campingvogn med de nye venner, han mødte på turen.

Brian Bojsen, tidligere professionel surfer og chef for sin trendy Hamburg restaurant, passer perfekt sammen med sin åbne, positive og autentiske måde til det nye TV-format og ferieformen Caravaning.

Tolv episoder, tolv køretøjer - fra superkompakt til superluksiriøs

I hver episode er han på farten med et andet rekreativt køretøj, så tv seerne kan lære en række af rekreative køretøjer fra  camping-van til campingvogn og fra beboelseskabine til luksusliner at kende.

Programmet køre hver fredag kl 22:15 på DMAX og søndag kl 12:15

Om Brian Bojsen

Brian Bojsen er dansk kok med stor succes i tyskland, restauratør og tidligere professionel surfer og fotograf, der er kendt i tysktalende lande hovesaglig som juryleder i ZDF køkkenkamp. Han arbejdede i 16 år på øen Sylt lige syd for Rømø på flere kendte restauranter som Sansibar, Seepferdchen og Osteria. I 2014 åbnede han "Brians - Steak & Lobster" i Hamburg og har udgivet sin første kogebog med titlen “ Det skandinaviske køkken af den gale dansker”.

Selv skriver Brian Bojsen på sin hjemmeside: “Hej, jeg er Brian Bojsen, de kalder mig den "skøre danskere”. Skør, fordi jeg er skør over at gøre mine gæster glade. For uanset om det var på mine stationer på de mest legendariske restauranter på Sylt eller på mine rejser som surfer og fotograf verden over, har jeg lært en ting overalt: Du har brug for gæstfrihed for at få dig til at føle dig godt tilpas. Både som gæst og som vært. Vi danskere kalder denne følelse “Hygge". Kilde: CIVD

Link: Brian´s - Steak and Lobster
L
ink: DMAX