CarGarantie og Erwin Hymer Group tilbyder stærk garantibeskyttelse.

19 Aug 2019
484 gange
I Fremtiden til Erwin Hymer Group udvidet garanti i Europa I Fremtiden til Erwin Hymer Group udvidet garanti i Europa Foto: Hymer

I fremtiden vil kunderne i Erwin Hymer Group (EHG) være solidt beskyttet mod reperationsomkostninger i hele Europa med en udvidet garanti i op til 5 år. Erwin Hymer Group og CarGarantie har i fællesskab udviklet et garantiprodukt til nye og brugte autocampere og campingvogne. Samarbejdet gælder for alle koncernens mærker, såsom Hymer, Eriba, Dethleffs, Carado, Sunlight, Bürstner, LMC, Laika, Etrusko og Niesmann + Bischoff, og til at begynde med starter det i Tyskland. Derefter udvides det kontinuerligt til flere europæiske lande.

Beskyttelse af autocamper

EHG-nyvognsgarantien bliver med en løbetib på 12, 24 eller 36 måneder. Brugte køretøjer kan forsikres i op til 24 måneder. Garantien inkluderer de vigtigste dele af chassiset og karosseriet, fra motor til bakkamera. Dette giver kunden en pålidelig garanti beskyttelse.

EHG-garanti for campingvogne

Nye campingvogne kan dækkes med 12, 24 eller endda 36 måneders garanti, brugte campingvogne i 12 eller 24 måneder. Garantien dækker de dele apå en campingvogn der har den største risiko for at blive repareret, såsom manøvreringssystem, elektrisk system, gas- og bremsesystem, vand- og spildevandssystem og meget mere.

Kundekort inkluderet

Til produktet høre et kundekontaktprogram, der automatisk giver garantitageren fordele. Når garanti en tidsbestemt garanti er indgået, vil kunden modtage et brev med et personligt kundekort, der dokumenterer hans garantikrav. Kortet indeholder alle vigtige oplysninger til garantikravet, så kunden kan få hurtig hjælp i tilfælde af en fejl i ind-og udland. Kundekontaktprogrammet håndteres fuldstændigt af CarGarantie.

Holger Siegfried, direktør Samarbejds CarGarantie

”Vi er glade for Erwin Hymer-gruppens tillid og det nye samarbejde. Det nye garantiprodukt beskytter koncernens kunder mod reparationsomkostninger og forbedrer kundetilfredsheden. Samtidig styrker garantien de høje kvalitetsstandarder for Erwin Hymer Group-mærkerne.

Links: CarGarantie, Erwin Hymer Group