Vendelbo Vans har snig-premiere på nye 2020 modeller i august

24 Jul 2019
758 gange
Nye 2020 modeller til åbent hus hos Vendelbo Vans Nye 2020 modeller til åbent hus hos Vendelbo Vans Fotocredit: Vendelbo Vans

Der afholdes Åben Hus, hos Vendelbo Vans i Tårs den 17.- 18. august 2019. Her vil der hos Vendelbo Vans være sommertræf med snig-premiere på de ny 2020 modeller. I Tårs importere og forhandler de 9 forskellige autocampermærker, og kan levere fra de mindste til de største autocamper modeller og til mange forskellige priser.

Det er lykkedes for for Vendelbo Vans, at få fat på mange af næste års spændende nyheder, der blandt andet præsenteret på de helt store messer i Europa, senere på året.

Har du en autocamper i forvejen, kan du gratis benytte den overnatningsplads der er er tilknyttet adressen i Tårs. Der bliver lørdag aften tændt op i grillen, det er derfor nødvendigt med tilmelding, senest den 10. august.

Både indendørs og udendørs udstilling

I den permanente udstillingshal på Industrivej 2, er der denne weekend helt fyldt op med nye og brugte autocampere, og der forventes omkring 120 stk. autocampere i udstillingshallen denne weekend. På billedet ovenover ser man to modeller på Mercedes basis fra Bürstner og Dethleffs, der vil være udstillet i Tårs, for første gang i Danmark.

Udstyr og tilbehør

I udstyrsbutikken vil der hele weekenden kunne opleves mange nyheder og gode tilbud og står du og mangler et telt, er der denne weekend 10-25% på lagerførte telte.

Praktisk info omkring Vendelbo Vans lille hyggelige autocamperplads.

De er pladser på firmaets egen autocamperplads, men i denne weekend har Vendelbo Vans lavet en aftale med nabofabrikken´s P areal fra kl 15:00, så der plads til alle. I denne weekend er det gratis at benytte pladsen, ligesom der begge dage tilbydes gratis rundstykker og morgenkaffe kl. 9:00 i udstillingen.

Der er ligeledes 2 badeværelser med gulvvarme, fliser, termostatblander og nye toiletter, Der er ligeledes mulighed for opvask på gammeldags facon og der er ligeledes installeret vaskemaskine til fri afbenyttelse i åbningstiden.

Grillaften

Der tændes op i grillen lørdag aften kl. 18:00, hvor det eneste du skal medbringe er godt humør og huske at tilmelde dig inden den 10. august, der er nødvendig for deltagelse i grillaftenen.

Vendelbo Vans

Adresse:
Vendelbo Vans
Damhusvej 23
9830 Tårs