Tall Ships Races vender tilbage til Aarhus i august.

18 Jul 2019
437 gange
The Tall Ships Races i Aarhus 1.-4. august The Tall Ships Races i Aarhus 1.-4. august Foto: VisitAarhus

Over 50 af verdens smukkeste skibe sejlskibe fra 19 lande lægger til kaj i  Århus fra den 1. - 4. August i forbindelse med The Tall Ships Races. Det er muligt at komme ombord på de gamle skibe og der vil være stemning og musik på land. Danmarks største pariserhjul, der måler 40 meter i højden sættes op på havnekajen. Derfra vil der være en fantastisk udsigt over Aahusbugten, byen og festpladsen.

Der forventes ca 400.000 gæster til årets havnefest med 53 sejlskibe, heriblandt et 109 meter langt og 50 meter højt skib fra Mexico.

Skibene er inddelt i fire klasser. A- og B-klasserne tæller de større tradiotionelt riggede skibe. det er f.eks fuldrigere, barker og skonnerter. De mere moderne riggede skibe sejler i C- og D-klasserne, hvor skibstyperne er galease, slup og ketch.

The Tall Ships Race er ikke bare vedens største kapsejlads, men samtidig også en maritim folkefest uden sammeligning. Begivenheden trækker op mod en halv million gæster og kulturoplevelser af enhver art. En del af de deltagende skibe afholder åbent skib.

For autocampere er der flere muligheder. Du kan tjekke de officielle muligheder på Campercontact og camper-parkering.dk.

Links:

The Tall Ships Races

VisitAahus