Caravan Salon i Düsseldorf er verdens største messe for fritidskøretøjer.

15 Jul 2019
805 gange
Caravan Salon 2019 - 31. august til 8. september Caravan Salon 2019 - 31. august til 8. september Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann

Om halvanden måned er der igen mulighed for at besøge verdens største showroom for fritidskøretøjer i alle afskygninger, samt telte, udstyr inspiration til destinations besøg i Europa, autocamperpladser og campingpladser. Messen havde i 2018 godt 250.000 besøgende i 13 messehaller på 8 dage + fagbesøgsdagen

På 214.000 kvadratmeter præsentere 130 producenter af autocampere og campingvogne mere end 2.100 køretøjer, deres nyeste bud på sæsonen 2020, der passer til enhver smag og budget. Totalt er 600 udstillere repræsenteret og messen byder på flere verdenspremiere, premiere og innovationer. Det er også her at branchen giver deres bud på fremtiden. Caravan Salon kan besøges fra den 31. August til den 8. september, 2019. Der er fagbesøgsdag den 30. august, hvor der dels er færre mennesker og god plads til at besigtige køretøjerne, men det er også dyrere i entre.

Aldrig har der været så stor interesse for fritidskøretøjer og især autocampere, som i de sidste år og aldrig har der været så stor udvikling i køretøjer som nu.

Billetter:

Køber du billetter online er billetterne gyldig i to dage, modsat køb på selve messen, hvor de gælder en dag. Online billetter koster 15 euro for voksne og på messens billet kontor 18 euro. Er du medlem af Caravan Club koster en onlinebillet 11 euro og 15  euro på billetkontoret. Børn fra 6-12 euro koster seks euro. Onlinebilletter registreres på nettet. Hvis du vil have god plads til i ro og mag at se køretøjerne, kan du online købe en online billet til fagbesøgsdagen den 30. august, der er gyldig i to dage for 30 euro og på messen for 35 euro,

Kommer du i autocamper eller campingvogn skal du bestille i forvejen og det er ikke muligt at købe billet til camperpladsen med plads til mere end 3.500 køretøjer på stedet. Det anbefales at kommer før kl. 16.00. Dette bedes du angive ved bestilling. Se priser HER.

Din billet inkludere også transport med Rheinbahn mellem messecenteret og Düsseldorf centrum. På Caravan Salon´s hjemmeside finder du alle de oplysninger du har brug for.

Mød danske forhandlere på messen:

Normalt er der flere af de danske forhandlere til stede på messen. Har du allerede udset dig et mærke eller flere, kan du ringe til de danske forhandlere for at booke et møde på Caravan Salon i Düsseldorf.

Besøg også Altstad i Düsseldorf

Caravan Salon