Vinteropbevaring af din autocamper samt straks udlejning af en fabriksny.

26 Jun 2019
944 gange
Straks udlejning af fabriksny autocamper med 10% rabat og udstyr. Straks udlejning af fabriksny autocamper med 10% rabat og udstyr. Foto: Glücksmobil

Mange har problemer med vinter- og helårsopbevaring af deres autocamper. Det har firmaet campingly.dk rodet bod på og kan for attraktive priser opbevare de autocampere der står stille i perioder af året. campingly.dk råder over ca. 500 pladser i byerne: Skjoldelev, Søften og Grundfør i Østjylland, Arnnum i Sdr. Jylland, Kertinge på Fyn og Knudlund i Midtjylland.

campingly.dk tilbyder både indendørs og udendørs, helårligt, halvårlig og på månedsbasis, dog minimum tre måneder, samt combiløsninger og Drive-in pladser. Nogle af hallerne er isolerede og der opbevares også campingvogne og både.

campingly.dk er på konstant jagt efter nye steder i Danmark for sikre og trygge opbevaringpladser til din autocamper i både korte og længere perioder. Der tilbydes også såkaldte puslepladser, med mulighed for vask af vogne og støvsuger, trappestige, spand og lang børste kan lejes. campingly.dk giver svar på de fleste af de spørgsmål du måtte brænde inde med.

Autocamper til leje med godt tilbud i sommeren 2019

Som noget helt nyt tilbyder campingly.dk nu udlejning af en helt fabriksny delintegreret autocamper årgang 2019, med 4 selepladser og sovepladser. Der er separat soveværelse i bagenden, separat toilet og separat brusekabine. Autocamperen har køkken og siddegruppe og en hæve/sænkeseng til 2 personer. Modsat mange udleningsautocampere, hvor alt skal lejes udstyr separat, medfølger der i denne spritnye autocamper, campingmøbler og køkkenudstyr til 4 personer. Sengetøj/linned, håndklæder, viskestykker og lign. skal medbringes. Autocamperen er af mærket Glücksmobil, der er tæt beslægtet med Dethleffs Trend og har 163 hk, bred 70 cm indgangsdør, længde 7,41 meter og godt udstyret med ekstraudstyr.

Autocamperen kan lejes i en til flere uger og prislisten finder du finder på campingly.dk. Prisen indeholder 2000 km pr uge og der betales for yderligere kilometer. Autocamperen er så ny, at den står klar til de der endnu ikke har lejet en autocamper for sommeren 2019. Det er snart Tour de France tid, og det super godt vejr i det meste af Europa.

Kulba micro campingvogne

campingly.dk er også forhandler af mikro campingvognen Kulba, der ligeledes omtales på deres hjemmeside.

Kontakt:

Orla Nielsen,
Mødalvej 15B,
Skjoldelev,
8471 Sabro

Mobil 2295 8477

Mail 

Website: http://campingly.dk/