Campingbranchen og OCFF arbejder på en fusion.

28 Dec 2018
636 gange
Styr på autocamperproblematikken er et af budskaberne? Styr på autocamperproblematikken er et af budskaberne? Foto: Campingbranchen

Ifølge OCFF - Outdoor-Camping-Ferie-Fritid´s hjemmeseide ocff.dk, afholdt Campingbranchen generalforsamling den 7.november, under temaet “Samarbejde i branchen”. Der blev givet fuld opbakning til at arbejde mod en fusion mellem Campingbranchen og OCFF.

Af hensyn til vedtægterne skal der afholdes en ekstraordinær generalforsamling, hvor der tages endelig beslutning om e fusion og dette forventes så snart alle formaliteter er på plads.

Om fusionen siger Campingbranchens formand Jesper Behrens ifølge OCFF følgende ”Når vi alle støtter op, har vi muligheden for virkelig at sætte et aftryk både politisk og markedsføringsmæssigt med landsdækkende branding af ” camping som ferieform”. Samtidig får vi et netværk, hvor vi alle i vores branche, både pladser, forhandlere, importører etc., kan mødes, og så får vi virkelig mulighed for at løfte hele branchen”

OCFF bestyrelsesmøde den 4. December

Et bestyrelsesmøde den 4. December 2018 viste at der var enighed om at OCFF er bæredygtigt. På nuværende tidspunkt har campingpladserne udvist en større opbakning og interesse for OCFF, der ifølge deres egne tal, har 150 medlemmmer, der dækker 40 procent af de totale antal enheder.

En enig OCFF bestyrelse besluttede at fortsætte arbejdet i OCFF, der blev stiftet  i marts 2018 i Aalborg. Denne beslutning ligger i direkte forlægelse på Campingbranchens GF, hvor der var entydig opbakning til samling af hele branchen.

Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne og autocampere

Kilde:ocff.dk

Links:

OCFF
Campingbranchen