Autocamper-og camping forhandlere tæller ned til landsdækkende åbent hus

20 Okt 2018
702 gange
Autocamperliv Autocamperliv Foto: arkiv

ÅBENT HUS: Sæt kryds i kalenderen for der afholdes åbent hus med de forhandlere der er medlem af campingbranchen, både camping- og autocamperforhandlere. Dørene åbnes den 28.-29. oktober, hvor der bliver mulighed for at studere de nyeste modeller eller finde en brugt vogn i god stand

Det kommer ikke til at gå stille af, når omtrent 45 campingforhandlere, den sidste weekend i oktober holder landsdækkende åbent hus. Tusinder af campingglade danskere ventes at lægge vejen forbi deres lokale forhandler – og det med god grund, lyder det fra Camping Branchen.

Hvis man går med overvejelser om at kaste sig ud i det frie liv eller måske udskifte den gamle vogn med en nyere model, så er åbent hus en god anledning til at komme ud i butikkerne, hvor hele weekenden er lagt an på præsentationer af nye typer campingvogne, autocampere, teltvogne og andet udstyr, og hvor der også er god chance for at finde et godt tilbud på en brugt vogn.

På forkant med de nye modeller

De fleste forhandlere vælger da også at gøre lidt ekstra ud af åbent hus. Mange steder diskes der op med mad og drikke, som bidrager til at skabe en anderledes stemning, end den man møder i en almindelig travl hverdag.

– Åbent hus er for mange et af højdepunkterne i campingsæsonen. Stemningen ude i butikkerne emmer af hygge og samvær. Mange campister, som har lært hinanden at kende på campingpladsen, mødes efterfølgende til åbent hus, siger Jesper Behrensdorff.

Den landsdækkende campingbegivenhed er dog ikke mindst en mulighed for at være på forkant med de kommende modeller.

Hvis man overvejer at købe en helt ny vogn, er det nu, man skal slå til, så man er helt sikker på at have vognen, så snart den nye sæson 2019 går i gang. Venter man derimod med at bestille en ny vogn til begyndelsen af det nye år, er der en risiko for, at man først får den leveret omkring sommerferien.

Hvis man er campist og interesseret i at vide, hvor i landet der holdes åbent hus, kan man finde et overblik over samtlige landets campingforhandlere her: www.campingbranchen.dk 

Fakta: Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

For yderligere oplysninger kontakt:

Pia Nielsen, Camping Branchen, t. 36 14 04 57, mail:

Jesper Behrensdorff, formand, Camping Branchen t. 40 51 86 24, mail:

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)