Vigtig oplysning - Caravan Salon Stellplatz booking 2018

09 Jul 2018
1824 gange
Vigtig oplysning - Caravan Salon Stellplatz booking 2018 FotoCredit: Messe Düsseldorf/ctillmann

Høre du til dem der skal ned og se på autocampere på Caravan Salon 2018 i Düsseldorf, så skal du være opmærksom på følgende:


“Igen i år kan du reservere en parkeringsplads til din autocamper / autocamper online. Pladserne er begrænsede. Derfor er ophold uden booking ikke længere muligt. Tip: Planlæg dit besøg på et tidligt tidspunkt og book din parkeringsplads direkte fra Bookingsiden i juli!

Når du rejser med autocamper eller campingvogn, kan parkeringspladser kun købes online via billetsalg. Ved telefon eller på andre skriftlige måder er der ikke mulighed for booking.

På grund af Bundesliga fodboldkampen lørdag den 25. august eller søndag den 26. August i Esprit Arena forventes der øgede mulighed for trafikpropper - især ved start og slut kan der forventes tæt trafik og lange ventetider vil være svært at forhindre. På grund af Bundesliga-kampen har gæsterne på CARAVAN SALON desuden kun et begrænset antal parkeringspladser på CARAVAN CENTER.

Der er ingen telt muligheder på udstillingen parkeringspladser.

På grund af den store efterspørgsel efter parkeringspladser kan der være nogle ventetider. Desværre kan der ikke altid garanteres en parkeringsplads på CARAVAN-CENTRET, men der findes alternative steder i nærheden.”

Derfor vil reservation for tidsrummet fra den 20. Til og med den 27. August først være mulig fra den 16. Juli om eftermiddagen. Det gælder om at være hurtig ved tasterne, hvis ikke besøget kan udskydes tidsrummet mellem tirsdag den 28. August den 2. september.

Caravan Salon blev i 2017 besøgt af 233.700 besøgende fra 69 lande, og er verdens største udstilling inden for camping, campingvogne og autocampere fordelt på 214.000 kvm.

Der er under normale forhold 3.500 pladser til autocampere og campingvogne og der foretages i løbet af Caravan Salon 70.000 person overnatninger i 30.000 køretøjer. Det koster fra 18 Euro uden strøm til 25 Euro med strøm. Medlemmer af det den gratis Caravan Salon club får rabat. Kilde: Caravan Salon - www.caravan-salon.de/

Booking HER

 

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)