Tønder Autocamperplads sat til salg

15 Apr 2018
1597 gange

Tønder Vandrehjem, campingpladsen og autocamperpladsen er udbudt til salg. Mindsteprisen på 6,5 millioner kroner er ledsaget af et udviklingsprojekt. Fristen for indsendelse af tilbud er sat til den 11. juni, 2018. Tønder kommune håber på et salg med overdragelse til årsskiftet.

Med et eventuelt salg og investering af privat kapital, håber Tønder kommune på en hurtigere og mere omfattende udvikling af faciliteterne, end hvad der er muligt i kommunalt regi.

Med salget forventes det at Tønder autocamperplads, campingplads og vandrehjem, fortsat udgør attraktive overnatnings- og feriemuligheder i Tønde by. Det er derfor afgørende at en kommende ejer indgår forpligtende samarbejsaftale med Tønder Sport og Fritidscenter.

At det kan være svært at sælge en campingplads, ved Tønder Kommune af egen erfaring. I 2015 forsøgte kommunen at sælge danmarks anden største campingplads, Lakolk Camping for 35 millioner kroner. Det forsøg på salg mundede istedet ud i en langfristet leje- og udviklingsaftale mellem Tønder Kommune og en stor svensk camping mastodont, der i de første 5 år af en 20 årig lejeaftale, skulle investere et større million beløb.

Kilde: JyskeVestkysten, den 9. april

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)