Søndag, 16 Februar 2020

Tyske Grömitz ligger på halvøen Wagrien på den nordvestlige kyst ved Lübeck Bugten og 55 km fra færgelejet i Puttgarden eller 166 km fra Frøslev grænseovergang. Grömitz er efter Sankt Peter Ording og Westerland det tredjevigtigste ferieområde i Slesvig-Holsten.

Grömitz er en af de største og mest populære badebyer i Tyskland og den tilbyder lidt af alting langs den 8 km lange strand, hvor der langs promenaden er butikker, restauranter og en lystbådehavn. Campingpladser ligger der som perler på en snor.

Den 30. April 2020 åbner autocamperpladsen “Achtern Diek”. En sprit ny moderne autocamperplads til 154 autocampere, en komfort autocamperplads  i den højere ende, direkte ved stranden og klitterne. Den moderne autocamperplads er placeret på en 33.000 kvm stor grund og kun adskilt fra havet med et bælte af klitter og en smal kystskov. Store pladser på 7 x 10-12 meter. Afstand til centrum af Grömitz: 1,5-2 km.  Regelmæssig busafgange i alle retninger. Hunde velkommen i snor.

Reception og kørestolsvenlig sanitetsbygning. Automatisk registrering gennem nummerpladegodkendelse og automatisk indtjekning, reception, turistinformation, butik, Sanitetområde med toiletter og brusere, vaskeri, hundebad. Separat serviceområde med separate forsynings og bortskaffelsesområder ved indgange og udgangen. Hundestrand, flere butikker, bistro og restaurant nær pladsen.

Achtern Diek tilbyder ligeledes afslapnings- og hvileområder samt grillpladserat og gratis WiFi. Der er åbent året rundt med sæsonbetonede priser.

Priser: Her

Adresse og website

Achtern Diek – Wohnmobilpark Grömitz
Lensterweg 1
23743 Grömitz
Tyskland

E-mail: 

Links:

www.stellplatz-groemitz.de
Grömitz
TopPlatz

GPS Koordinater: N 54 ° 9'28 "E 10 ° 59’24"

Dronefoto: © Oliver Schmidt - www.olli-zimtstern.com, 2019