Februar 2019

Skandic Nordic Reisemobile og Skandic Autocampere invitere til åbent hus den 16.-17. Marts fra kl 10-17. Igen i år vil der være rig mulighed for at se de helt nye autocamper, kassevogne og caravan modeller heriblandt de tyske mærker Hymer, Carado, Pössl og Dethlefs. Der er ca 100 nye og brugte modeller at vælge imellem så der er gode chancer for at finde netop det køretøj der kunne være interessant for dig/jer.

Skulle det ikke være tilfældet er Skandic en del af en gruppe af forhandlere, der samlet tilbyder 500 forskellige autocampere, så derved kan Skandic have den udvalgte camper på lager inden for ca. 2 uger.

I forbindelse med åbent hus tilbyder Skandic selvfølgelig en masse messetilbud på autocampere og campingvogne, men også på værkstedsydelser samt tilbehør i campingshoppen.

Få din autocamper vejet gratis, men husk at booke tid HER. Er du på udkig efter billige reservedele kan du kontakte Skandic for et tilbud.

Åbent hus holdes samlet hos Skandic, Scandinavian Bogen 4, 24983 Handewitt, 2 min fra den danske grænse direkte ved Scandinavian Park.

Links:

Skandic-autocamper.dk

Skandic-camping.de

Udgivet i Information

Som i mange foregående år har autocamper ejerne kåret deres favorit autocamperepladser der kåres efter kategorier, størrelse og fælles for alle pladserne er at der kræves betaling. Mere end 3.000 af det tyske autocamper magasin Promobil´s læsere har deltaget i at kåre nye som gamle autocamperpladser i fire kategorier samt pladser udvalgt af en fagjury. Denne afstemning giver ligeledes et praj om, hvordan populære pladser indrettes.


Wohnmobilstellplatz Stralsund

I Kategori A. der er autocamperpladser optil 30 autocampere. Her vandt den kommunale plads til 30 autocampere - Haltern am See til en basispris på 11 Euro. På andenpladsen en gammel kending - Wohnmobilstellplatz Schleuseninsel i Wilhelmshaven til en basispris på 10 Euro. På trediepladsen Wohnmobilstellplatz-Stralsund med 18 pladser (Fra 2019, 35 pladser) og en basispris på 15 Euro.


Wohnmobilstellplatz am Noor - Eckernförde

I Kategori B, der autocamperpladser mellem 31 og 50 pladser finder vi på 1. Pladsen en få år gammel plads - Reisemobilpark Urbachtal med plads til 47 autocampere og til en basispris på 12 Euro. Den efterfølges af den kommunale plads Wohnmobilstellplatz am Noor i Eckernförde med plads til 49 autocampere og til en basispris på 15 Euro. Bronzemedaljen gik til Wohnmobilstellplatz Andechs ved München til 17 Euro all-inklusive.


Stellplatz an der Marina Coswig

I Kategori C, der er autocamperpladser mellem 51 og 80 pladser, kom en populær kending igen øverst på podiet - Kommunalejede Stellplatz am Schiffertor i Stade ved Elben med 79 pladser til en basispris på 13 Euro, efterfulgt af - Stellplatz an der Marina i Coswig (Anhalt) ved Elben til en basispris på 12 Euro. På trediepladsen kom en god gammel bekendt - Reisemobilhafen Sankt Peter-Ording med plads til 74 autocampere og til en basispris på 16 Euro.


En af de 5 pladser - Bad Dürrheim

I Kategori D, der er pladser med plads til over 80 autocampere, blev vinderen Reisemobilhafen Twistesee i Bad Arolsen der har plads til 150 autocampere og har en basispris på 13 Euro. På en andenplads kom en af Tysklands største og kendteste pladser Reisemobilhafen Bad Dürrheim der kan huse 416 autocampere til en basispris på 9 Euro plus Kurtaxe. Den sidst valgte plads blev Wohnmobil-Oase-Berlin med plads til 95 autocampere og en basispris på 32 Euro for 2 personer.


Wohnmobilgarten Kirschenhof Schmidt

En fagjury belønner med en specialpris udviklingen af autocamperpladser. Vinderne valgt af fagjuryen blev Wohnmobilpark Stover Strand direkte ned til Elben ved Hamburg. Pladsen er en separat plads tilhørende en campingplads og har plads til 100 autocampere til en basispris på 16 Euro. Fagjuryen valgte ligeledes Wohnmobilgarten Kirschenhof Schmidt beliggende ved Rhinen ved den franske grænse til Alsace, på en en landejendom med frugtplantage og vindyrkning har plads til 28 autocampere til en basispris på 14 Euro plus kurtaxe. Med en fantastisk udsigt ligger Wohnmobilstellplatz Höhenblick med plads til 75 autocampere og en basispris på 7 Euro

Tirsdag, 26 Februar 2019 10:11

Kommuner går glip af turisme trend.

Autocampersalget er stærkt stigende og det viser det øgede antal autocampere i gadebilledet, mens tilgængelige parkeringspladser for autocampere er langt mindre udbredt. Derved går kommuner glip af en tendens der benytter sig af byer/kommuner som turistdestination.

Ligesom vi for mange år siden kunne se hvorledes salget af campingvogne eksploderede, er det nu autocampere der stiger eksplosivt og ligesom campingvognsmarkedet dengang søgte indretninger tilpasset livsstilen i campingvogne, øges efterspørgslen efter passende infrastruktur i hele Europa for autocampere og deres adfærdsform.

Selv om der er turist-hotspots, hvor pladser med større eller mindre infrastruktur for autocampere har fundet vej, er kravet om tilstrækkelige pladser mere og mere påkrævet, da vore naboer i Tyskland har rundet 600.000 autocampere og hos naboerne mod nord, har Norge mere end 50.000 autocampere og Sverige omkring de 95.000 autocampere. Danmark selv har et mere usikkert antal autocampere, men Danmarks Statistik siger 9.600 på mere en 2.000 kg egenvægt, der er grænsen for en autocamper til 45% i registreringsafgift.

Autocamperturisme er en undervurderet turistfaktor høres det igen og igen. Hvad sker der til sammenligning med andre turistformer i byer, når denne mobile turistform besøger dem? Det syntes som om at mange autocamper rejsende kun benytter de pladser der tilbydes dem, udelukkende for at overnatte.

Dette er ikke rigtigt. Autocamperturister benytter ikke kun pladserne tilpasset autocampere tll overnatning. De benytter også den turistmæssige infrastruktur med de mange forskellige tilbud der omgiver dem. De handler, benytter restauranter og er ofte meget kulturelt interesseret.

I Tyskland nåede autocampere med overnatninger uden for campingpladser en omsætning på 1,33 milliarder Euro. Dette er dokumenteret af det tyske økonomiske institut for turister (dwif.de) ved universitetet i München i januar 2018.

Ifølge Dirk Dunkelberg fra Deutsches Tourismus Verband (DTV): “Det er ikke længere nok med parkeringspladser uden udstyr. I dag er forsynings- og bortskaffelsesudstyr almindelige på moderne anlagte pladser for autocampere.”

I Danmark har vi ikke nyere materiale, der viser noget om adfærden fra målgruppen, men det har man i Tyskland, hvorfra en meget stor del af autocamperturister der besøger eller planlægger at besøge Danmark, kommer fra. Her viser den nyeste undersøgelse at 52% foretrækker autocamperpladser til overnatning, 7% foretrækker campingpladser og 22% en kombination af autocamperpladser/campingpladser. 2% ynder at stå fri, uden nogen form for pladser og af de 2%, kombinere 12% autocamperpladser med at stå fri. 5% kombinere det at stå fri med campingpladser og autocamperpladser. 0,1% kombinere campingpladser med at stå fri.

For at beslutningstagere fra byer og kommuner, samt private kan få de bedst mulige oplysninger om autocamperturisme og deres adfærd, har tyske autocamperplads operatører sammen med eksperter fra turisme, producenter, marketing, medier og branchens sammenslutninger lavet seancer på CMT messen i Stuttgart i januar og Touristik & Caravaning i Leipzig i november under navnet Stellplatz Gipfel. Derigennem får beslutningstagere gennem mangeårige eksperter på området oplysninger om den optimale planlægning og implementering af autocamperpladser.

Den samlede branche har ligeledes med forskelige bidragsydere lavet - Planlægningshjælp for autocamperpladser, der kun findes på tysk.

At Stellplatz Gipfel er populær og vokser fra år til år, se af billedet i toppen af denne artikel fra fra januar 2019, med 150-200 besøgende.

Ligeledes har man i Sverige fundet fælles fodslav i Husbildestination Sverige.

Formålet er i bund og grund at skabe øget turisme, der især kommer fra udlandet, men også at tilfredsstille bredden så vidt det er muligt. Betalbar eller gratis og prisens størrelse afhænger af udbud og efterspørgsel og er helt op til de der investeret i pladsen.

Find mere info HER

Søndag, 24 Februar 2019 18:44

Ferie for Alle opfyldte feriedrømmene

Ferie for Alle sluttede søndag i MCH Messecenter Herning efter tre dage, hvor næsten hele verden var samlet i Herning til Skandinaviens største feriemesse, der bød på besøgsfremgang, netværk, oplevelser og gode handler.

Messen, der bød på 1.131 udstillere med alt fra camping og golf til safari og charterrejser.Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og afholdes én gang om året i MCH Messecenter Herning. 61.319 besøgende lagde vejen forbi årets messe mod 60.665 sidste år og i 2017 59.143 personer. Ferie for Alle åbner igen dørene 21.-23. februar 2020.

I de otte campinghaller var der livlig aktivitet hele weekenden. Her kunne de besøgende få rådgivning og inspiration til campingvogne, autocampere, telte med mere. Allerede fra starten i fredags var der der stor søgning til hallerne med det største repræsenterede antal autocampere nogensinde, hvortil der er kommet helt nye mærker på det danske marked.

Stemningen på messen har været helt i top og alle virkede til at være godt tilfredse. Forhandlerne har sikkert masser af potentiale med sig hjem til videre bearbejdning. Allerede nu vides det at på trods af endnu mere plads til autocampere i 2018, eftersørger flere udstillere mere plads til næste år. Dette er også tendensen på de store messer uden for Danmark.

“Udstillerne i alle 14 haller har favnet utallige ferieformer, gjort sig umage og lagt mange kræfter i messen. Jeg glæder mig derfor på deres vegne over både besøgsfremgang og meldinger om stor købelyst. Tillykke og en stor tak for indsatsen i de tre dage, hvor det personlige møde og gode handler var i højsædet til glæde og gavn for både besøgende og udstillere” sagde administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

Hele verden mødtes til Ferie for Alle
Hvad enten man var på udkig efter en campingplads, golfrejse eller en charterferie, havde man rig mulighed for at finde inspiration på Ferie for Alle. I Udlandshallen var der masser af aktivitet, og her havde 40 rejseentusiaster fra Apollo Rejser hele weekenden travlt med at give de besøgende gode råd og inspiration til deres næste ferie.

"Der har i den grad været travlhed og mange besøgende, og alle vores 40 rejseeksperter har haft gang i den fra morgen til aften. For os er det vigtigt at møde de besøgende face to face hvert år tredje weekend i februar. Ferie for Alle er en af de bedste forbrugermesser, jeg har været med på i hele min karriere. Man bliver virkelig benovet over, at så meget rejseinspiration og så mange oplevelser findes her i MCH Messecenter Herning - både i form af udlandsrejser, som vi lever af, men også danske rejsemål, forskellige ferieformer og turistkontorer fra stort set hele verden" sagde Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo Rejser.

På gensyn på Ferie for Alle 2020, den 21. - 23. februar 2020.

Udgivet i Information

Efter den indledende afstemning var feltet på 20 nominerede autocampere skrumpet ind til 5 autocamper: Rapido 8096dF, Chausson 640 Titanium, Hymer BMC-T 680 Mercedes, Benimar Tessoro 481, Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper.

Juryen valgte Chausson 64o Titanium fra dancamper i Horsens, som årets autocamper 2019. Chausson 640 Titanium er for dem der ønsker sig masser af plads, og det får man på kun 6,99 m. Der er en stor lounge, maxi køkken og badeværelse, en garage til cyklerne eller en scooter, en garderobe og en elektrisk sænkbar seng på ikke mindre end 1,6 meter i bredden. Alt dette for en overkommelig pris. Den vindende model koster 730.000 kr og for den pris får man en masse ekstraudstyr: 4 sovepladser med en dobbelt elektrisk sænkeseng over siddegruppen, vendbare forstole, 4 selepladser (3punkt seler!). Skøn funktionel separat bad og toilet som kan aflukkes til bodel. Køkken med stor 167 liter køl / frys. Udstyret med centrallåse på døre, tåge og kurvelys, regn censor, varme i frontrude, radio m. USB, fartpilot, multijusterbar læderrat, bakkamera, automatgear, luksusdør i bodel, myggedør, isoleret trin,Ford 170hk med automatgear. dieselfyr og meget mere. En camper som skal ses. Chausson er opbygget på speciel lavramme chassis med bred sporvidde. Ligeledes er karrosseriet opbygget med glasfiber sider, tag og bund. med kulfiber forstærket tag og uden "træ bindingsværk”. Ford 170HK m. 6trins automatgear, ESP, dobbelt Airbag og 5års Ford-garanti

Grøn ejerafgift - 4700 kr halvårligt, Køreklar vægt 2929 kg, LED lys

Meget autocamper for pengene. Sidst Dancamper og Chausson vandt årets autocamper, var på Ferie For Alle i 2015 med modellen Chausson Welcome 615.

Se mere om Chausson Titanium 640 HER

Udgivet i Autocamper nyheder

For tredje år i træk blev campingbranchen hyldet til Danish Camping Award fredag aften i MCH Messecenter Herning. Danmarks mest prestigefyldte campingpriser blev overrakt, og vinderne kan alle opleves på dette års udgave af Ferie for Alle 22.-24. februar.

Der var prisregn i MCH Messecenter Herning, da hyldestshowet Danish Camping Award fredag aften hyldede campingbranchen på åbningsdagen for Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle. Traditionen tro modtog flere virksomheder og en lang række engagerede personer de mest eftertragtede campingpriser som blandt andre Årets Campingvogn, Årets Autocamper og Årets Campingplads.

Seks fornemme priser

Blandt aftenens seks prisoverrækkelser gik prisen som Årets Danske Campingplads til Hillerød Camping for "bedste service til prisen". Juryen beskrev Hillerød Camping som en plads med god service, smil og venlighed krydret med lanterner rundt på pladsen, gratis morgenkaffe og måske Danmarks mest hyggelige fælleskøkken. Også særligt pladsens lejrchef blev rost for at elske sine gæster og have det som fast rutine at køre rundt om aftenen og sige godnat til store og små med karameller og kram.

Og det var også med stor glæde, at Annette Quist fra Hillerød Camping sammen med sin mand og to døtre tog imod prisen på scenen.

- Det er helt vildt at vinde denne pris. Det er et fantastisk felt, vi har været oppe mod, og jeg havde slet ikke set den komme. Jeg vil gerne takke alle vores dejlige gæster, kollegaer i branchen og ikke mindst min familie. Det betyder meget for en lille campingplads som os at vinde så flot en pris, sagde Annette Quist fra Hillerød Camping.

Camping Nature Parc l'Ardéchois i Frankrig løb med prisen som Årets Udenlandske Campingplads. Prisen som Årets Campingvogn gik til Adria Adora 673 PK, mens prisen som Årets Autocamper gik til Chausson 640 Titanium, og prisen som Årets Campingtrækker gik til VW T-Roc 2,0 TSI DSG 4Motion Sport. Alle de nominerede vogne var 2019-modeller med vægt på innovation og "bedst til prisen", og kan alle købes i Danmark.

Campingprisen 2019 gik til Ole Eskling fra Møns Klint Resort for at være tro mod sin måde at drive campingplads på, hvilket blandt andet har givet pladsen adskillige danske og internationale priser.

Oplev vinderne og campingudstillingen på Ferie for Alle

Fredagens prisuddeling var et branchearrangement, men både lørdag og søndag 23.-24. februar kan alle besøgende opleve vinderne og deres produkter på tæt hold til Ferie for Alle. Messens campingudstilling fylder hele otte haller, og her kan de besøgende igen i år gå på opdagelse blandt samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne samt tilbehør og ikke mindst campingpladser. I campinghallerne kan de besøgende få al den rådgivning, inspiration og information, de har brug for i forbindelse med campingferien.

Ferie for Alle kan opleves i weekenden 22.-24. februar 2019.

FINALISTER ÅRETS CAMPINGVOGN 2019

 • Caravelair Artica 470
 • Adria Adora 673 PK
 • Eriba Living 555 XL
 • Tabbert Vivaldi 490 TD
 • Hobby Prestige 560 LU

Vinderen af Årets Campingvogn 2019 er Adria Adora 673 PK

FINALISTER ÅRETS AUTOCAMPER 2019

 • Rapido 8096dF
 • Chausson 640 Titanium
 • Hymer BMC-T 680 Mercedes
 • Benimar Tessoro 481
 • Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper

Vinderen af Årets Autocamper 2019 er Chausson 640 Titanium

FINALISTER ÅRETS CAMPINGTRÆKKER 2019

 • Ford Kuga Vignale 2,0 TDCi AWD 180 hk
 • VW T-Roc 2,0 TSI DSG 4Motion Sport
 • Renault Grand Scenic Zen 1,3 TCe 140 hk EDC
 • Opel Grandland X 2,0 Turbo D aut. 177 hk Innovation
 • Volvo XC40 D4 AWD aut. Momentum

Vinderen af Årets Campingtrækker 2019 er VW T-Roc 2,0 TSI DSG 4Motion Sport

FINALISTER ÅRETS UDENLANDSKE CAMPINGPLADS 2019

 • Camping Las Dunas, Spanien
 • Camping Nature Parc l'Ardéchois, Frankrig
 • Camping Pasquali, Italien
 • Krk Premium Camping Resort, Kroatien
 • Sportcamp Woferlgut, Østrig

Vinderen af Årets Udenlandske Campingplads 2019 er Camping Nature Parc l'Ardéchois i Frankrig

FINALISTER ÅRETS DANSKE CAMPINGPLADS 2019

 • Feddet Strand Camping
 • Svendborg Sund Camping
 • Hillerød Camping
 • Albertinelund Camping
 • Hvidbjerg Strand Feriepark

Vinderen af Årets Danske Campingplads 2019 er Hillerød Camping

CAMPINGPRISEN 2019

Vinderen af Campingprisen 2019 er Ole Eskling, Møns Klint Resort

Udgivet i Information

Den ikoniske California har fået en storbror med navnet Grand California, der giver campingbus-konceptet en ny dimension. Med Grand California udvider Volkswagen Erhvervsbiler sit program af autocampere med en model i 6 meters-klassen, der har baderum, stort soveområde bagest i bilen og en køjeseng til børn (ekstraudstyr). Den nye autocamper kan opleves i Danmark for første gang på Ferie for Alle i Messecenter Herning den 22.-24. februar.

Volkswagens nye flagskib indenfor campingbusser lanceres i to versioner henholdsvis en Grand California 600 og en Grand California 680. Tallene dækker over totallængden (cm) på de to biler, men de er ikke kun forskellige målt på længden. Grand California 600 er højere og har to sovepladser med en dobbeltseng på tværs bagest i kabinen, men som ekstraudstyr kan den bestilles med en sovesektion i en alkove over førerpladsen. Grand California 680 er lavere og er udelukkende designet til to personer og har derfor en stor dobbeltseng placeret på langs bagest i kabinen. Fælles for begge versioner er, at de kommer udstyret med en 177 hk 2,0 TDI-dieselmotor, 8-trins automatgear og forhjulstræk, og priserne for Grand California 600 starter ved 699.000 kr. og 737.000 kr. for Grand California 680.

Det lyse interiør og de gennemtænkte løsninger i Grand California bevarer de egenskaber, som allerede har gjort den mindre Transporter-baserede California til en storsællert. Dekorelementerne på skabene er i Grand California generelt holdt i hvid. Dette farvevalg giver en lys, rummelig atmosfære i samspil med de oplukkelige campingvinduer på bagenden og på siderne samt de store tagluger over dobbeltsengen i bagenden og i opholdskabinen. Alle campingvinduer er udstyret med todelte plisségardiner (myggenet og mørklægning). Til førerkabinen forefindes der et nydesignet mørklægningskoncept.

Rig på innovative detaljer

Standardudstyret omfatter ud over køkkenet og det rummelige baderum (830 x 830 mm) også detaljer som udvendig belysning over skydedøren. Den ligeledes standardmonterede tilslutning til en udvendig bruser (med indstillelig vandtemperatur) på bagenden gør livet på campingpladsen perfekt. Et elektrisk betjent trinbræt kører ud under skydedøren ogletter ind- og udstigningen, mens et todelt myggenet i skydedøren ligeledes er en del af standardudstyret.En innovativ feature er styringen af højttalerne i opholdskabinen via Bluetooth (ekstraudstyr). På den måde kan man uafhængigt af infotainmentsystemet lytte til musik via en smartphone, tablet eller bærbar pc.

Grand California er udstyret med sæder foran, der kan drejes 180 grader rundt, så du sidder ansigt til ansigt med passagerne på den 2-personers sæderække i opholdskabinen. Familier med små børn vil sætte pris på ISOFIX-holderne samt Top Tether til bagsædet. Et stort spisebord byder på rigeligt med plads til et måltid for fire personer. Køkkenudstyret omfatter et udtrækkeligt 70-liters-køleskab inklusive fryseboks (også med adgang udefra via skydedøren), et gaskomfur med to blus, en vask samt forskellige skabe, skuffer og udklappelige opbevaringsrum.

Veludstyret baderum

En væsentlig forskel i forhold til T6 California er, at Grand California er udstyret med et baderum. Ud over toilet og bruser er baderummet blandt andet udstyret med en klapbar vask, holder med fastgørelse til badeartikler, et skab med integreret toiletpapirholder (beskytter mod fugt), håndklædeholdere og en tagluge til udluftning. Grand California har plads til 110 l ferskvand.Lyskontakten leder man forgæves efter – belysningen tændes automatisk via en bevægelsessensor – som standard.

Som ekstraudstyr fås der ud over køjesengen og det derover integrerede panoramatag også detaljer som et ekstra tagairconditionanlæg i bagest i bilen, en markise, en cykelholder til montering bagpå, campingbord og campingstole (kan opbevares i fløjdørene). Det standardmonterede gasvarmeanlæg kan som ekstraudstyr også udvides til at fungere som gas-strøm- og diesel-strøm-baseret varmeanlæg. Et solcelleanlæg til taget samt en satellitparabolantenne (tv-modtagelse) og et LTE-Wi-Fi-hotspot (router) vil også kunne fås.

Grand California vil også kunne fås med assistent-, komfort- og infotainmentsystemerne fra Crafter. Assistentsystemerne omfatter blandt andet områdeovervågningssystemet „Front Assist“ med citynødbremsefunktion, vognbaneassistenten „Lane Assist“, vognbaneskiftassistenten „Blind Spot-Sensor“, udkørselsassistenten „Rear Traffic Alert“, den sensorstyrede sidebeskyttelse, parkeringsstyreassistenten, fartpilot med ACC (adaptiv fartpilot) og bakkameraet „Rear View“.

Autocampere som Grand California kører jorden rundt. Derfor vil Volkswagen Erhvervsbiler også tilbyde den nye model med 4MOTION-firehjulstræk i kombination med den 177 hk stærke 2,0 TDI-dieselmotor.

Du kan opleve en Grand California 680 på Ferie for Alle messen den 22. – 24. februar. Du kan finde mere information om Grand California på www.volkswagen-erhvervsbiler.dk

Læs mere HER

 

Udgivet i Autocamper nyheder

Aldrig er der blevet præsenteret så mange nye autocamper mærker i Danmark på en gang, som på Ferie For Alle, 2019. På ”Ferie For Alle” messen i Herning vil Skandic Autocamper fra Padborg for første gang præsentere de nye flotte 2019 modeller fra Glücksmobil på stand nr 7218 i hal J1, hvor Skandic Autocamper er klar til vise og forklare og bevise hvorfor det er værd at vælge netop Glücksmobil fremfor så mange andre mærker

Glücksmobil er et mærke af høj tysk kvalitet, der inden for de sidste par år har vundet stort frem på den store salgsscene specielt på det tyske marked. Til dem der kender Dethleffs Trend vil man kunne finde mange ligheder. Skandic Autocamper har fået mulighed for at tilbyde modellerne med Citroen chassis (fås osse på Fiat). Det har ført til at du som kunde kan få de flotte modeller til en helt uhørt lav pris i forhold til hvad du vil få for pengene. Fra messens start i Herning d. 22/2 til og med vores eget åbent hus d 16-17/3 kører vi en kampagne hvor vi tilbyder dig at du får den store ALL IN pakke for kun 1 kr med i købet, Værdien af pakken er ca 75.000,00 DKK så det er som nævnt et uhørt godt tilbud. Men husk at skynde dig for det gælder som sagt kun til og med 17/3, herefter er prisen for pakken 29.990,00 DKK, som stadig er et super tilbud i forhold til den værdisatte pris på 75.000,00 DKK.

Introduktions pris

Glücksmobil T 745 model 2019, på Citroén 2,0 l med 160 Hk i stedet for standard 130 Hk, manual gearkasse

Længde 7,41 meter, bredde 2,33 meter og 2,90 meter høj
Køreklar vægt uden udstyr: 2.850 kg

Udstyr: Satelit antenne, Fladskærm, Spildevandstank isoleret, Sengeombygning enkelt- til dobbeltseng, Lille ekstra seng ved bordet, Sænkeseng i førerhus (elektrisk) Fladskærmsholder.Special udstyr:

Glücksmobil ALL-IN-ONE pakke – KUN for en krone!

 • LED kørelys.
 • Læderrat og gearknop med skinmanchet.
 • Elektr justerbare og opvarmede sidespejle.
 • Instrumentbord med kromringe.
 • Klimaanlæg i bildelen.
 • Cruise control/Fartkontrol.
 • Passagerairbag.
 • Radioforberedelse med sound-pakke.
 • Myggenet i bodelen
 • Forteltlygte 12 V.
 • Panorama tagluge 70 x 50 xm.
 • Vindue i udbygningen over førerhuset.
 • Afskærmning til vinduer i førerhus.
 • Captain Chair højde og hældningsjustering til fører og passagersæde.
 • L-siddegruppe med fristående bordben.
 • Bodelsdør med vindue og centrallås (gælder osse for dørene i førerhuset).
  SPAR ca. 75.000,00 DKK

Samlet pris inkl dansk moms og afgift 687.061,00 DKK Tilbudet gælder til og med 17/3-2019

Udgivet i Autocamper nyheder
Tirsdag, 19 Februar 2019 19:25

Et stykke af Italien er kommet til Danmark

Moderne, spændende og stilfuld: sådan fremstår det mediterrane autocamper-brand Etrusco og tilføjer derfor et frisk design til autocamper-branchen, hvor det traditionelle træ-look er fremherskende. Brandet lever således op til sit slogan: design in motion.

Etrusco blev grundlagt i 2016 og har på grund af den klare vision kun oplevet vækst lige siden.

Målet er at gøre det muligt at rejse i en stilfuld autocamper til en fair pris. En nøje afbalancering af alle elementer i autocamperen skal skabe en behagelig atmosfære, hvor designet og farvevalget til fulde lever op til de aktuelle indretningstrends. Desuden lægges der stor vægt på funktionalitet og en intelligent indretning, omfattende standardudstyr og materialer i høj kvalitet – til en fair pris.

Etrusco samarbejder med mere end 70 forhandlere i Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland og Belgien, og forhandlernetværket fortsætter konstant. Til sæson 2018/19 repræsenteres det italienske brand for første gang også i Danmark. „Etrusco har fundet sin plads på markedet, og vi er sikre på, at kombinationen af flot design og en fair pris også vil blive vel modtaget i Danmark“, udtaler brandmanager Christian Striebel.

Etrusco-autocamperne produceres i Toscana nær Firenze i Italien. Produktionsanlægget er en af de mest moderne i Europa og producerer også andre autocamperbrands fra Erwin Hymer-koncernen. Erfarne designere, teknikere og designere arbejder sammen om at udvikle funktionelle køretøjer med det unikke Etrusco design. På den måde går tysk præcision og italiensk passion for design op i en højere enhed.

Etruscos produktprogram omfatter fire delintegrerede, to integrerede modeller og en alkove, der er nyeste model i programmet. På det danske marked er Aabybro Camping & Fritid første forhandler af Etrusco, og til Ferie for Alle i Herning d. 22.-24. februar kan du opleve Etruscos delintegrerede modeller T7400 og T5900 og integrerede model I7400 i hal J3.

OM ETRUSCO:

Brandet Etrusco står for pålidelige autocampere med elegant design inspireret af det mediterrane – til en fair pris. Modellerne er kendtegnet ved high-end materialer og et stilsikkert design både indvendigt og udvendigt, der gør det frie autocamperliv til en fornøjelse. Brandet, der forener tysk præcision og italiensk passion for design, komplementerer indstigningssegmentet i Erwin Hymer gruppen. Etruscos autocampere produceres i San Casciano i nærheden af Firenze i Italien.

Aabybro Camping & Fritid
Etrusco

Udgivet i Autocamper nyheder

Med en lukket City Camp, autocamperplads og et forlist campingplads projekt  med separat autocamperplads til 100 autocampere ved Danhostel, Copenhagen Amagermer Køenhavn uden de store muligheder, men nu arbejdes på et nyt projekt på Bellahøj.

Den projekterede campingplads havde ellers allerede fundet en forpagter til campingpladsen med autocamperplads. Kampen og modstanden stod på i flere år, indtil Københavns Kommune blev klar over at arealet som led i den projekterede Metro, var afsat til beboelses byggeri. I efteråret 2017 meddelte Københavns Kommunes overborgmester, at et flertal i Borgerrepræsentationen havde modsat sig at medvirke til at gennemføre den fornødne lokalplanlægning for det planlagte byggeri på Ørestad Fælled Kvarter, som ejes af Udviklingsselskabet By & Havn I/S. Københavns Kommune har efterfølgende undersøgt et større antal alternative byggefelter som kompensation for det aflyste byggeri. Altså, hverken campingplads eller boliger på Amager Fælled.

Arealerne er på nuværende tidspunkt omfattet af en række begrænsninger for arealanvendelsen, som medfører, at der ikke kan bygges på arealerne. Arealerne er bl.a. fredet i medfør af naturbeskyttelsesloven. Lovforslaget skal derfor skabe mulighed for, at områderne kan byudvikles.

Tættest på København centrum for autocampere er i øjeblikket Svanemøllehavnen.

Erstatning for Ørestad Fælled Kvarteret.

Regeringen og Københavns Kommune arbejder for at ophæve gældende fredninger flere steder i byen for at skaffe penge til kommunens selskab By og Havn. På Bellahøjmarken, der har været fredet siden 1958, forsøger Regeringen og Københans Kommune nu en affredning af området der huser Bellahøj Camping, på Hvidkildevej 66, 2400 København K. Arealet er ejet af Udviklingsselskabet By & Havn I/S.

Området som Bellahøj Campingplads er beliggende på er fredet ved Overfredningsnævnets afgørelse af 4. december 1981 om fredning af Bellahøjmarken i Københavns Kommune, og campingpladsen er derfor omfattet af en række fredningsbestemmelser, som lægger begrænsninger på campingpladsens åbningstid og indretning. Ifølge Overfredningsnævnets afgørelse må der ikke opføres ny bebyggelse (herunder boder, skure o. lign.) eller anbringes andre indretninger af varig karakter på området. Der må desuden ikke foretages tilbygning til eller ombygning af eksisterende bebyggelse, hvorved bebyggelsens ydre fremtræden ændres.

Lovforslaget skal ændre de gældende fredningsbestemmelser for området omkring Bellahøj Camping. Fredningsbestemmelserne skal ændres, så der skabes mulighed for at ændre åbningstiden og udvikle samt udvide faciliteterne til tidssvarende standard på Bellahøj Camping. Dette skal ses som et alternativ til den tidligere planlagte campingplads på arealet nord for Vejlands Allé på Amager Fælled.

Konkret ønskes mulighed for helårsåbent og mulighed for, at der i fuldt omfang tilsvarende pladsens størrelse og byens behov kan etableres teltpladser, pladser til campingvogne og autocampere, campinghytter og nødvendige servicefaciliteter op til et samlet etageareal på 4.000 m2, jf. ”Bekendtgørelse om tilladelse til udlejning af arealer til campering og om indretning og benyttelse af campingpladser”

“Københavns Campingplads” ligger 4,5 km nordvest for Rådhuspladsen, må under den nuværende fredening kun have åben som campingplads i perioden fra den 01. juni til den 31. august. Fra pladsen har man har udsigt ind over byens tårne og tage. Lokalområdet byder på lidt af hvert såsom indkøbsmuligheder, banker, posthus, restauranter etc.. Nærmeste naboer er et grønt område med legeplads og et offentligt friluftsbad.

Planloven skal sikre en sammenhængende planlægning, der forener de samfundsmæssige interesser i arealanvendelsen og offentligheden skal i videst muligt omfang inddrages i planlægningsarbejdet. 

Bellahøj Camping
L 153 Forslag til lov om ændring

Side 1 ud af 3