En noget anderledes luksus autocamper fra Indien

Indiske Pinnacle har skabt luksus autocamperen Finetza, en autocamper, der er helt forskellig fra det vi er vant til at se fra de amerikanske og europæiske markeder. Udvendig er den en temmelig grov, klumpet kassevogn. Men indeni afsløre den en autocamperindretning, designet som en luksuriøs business Van.

Den er Indiens første motorhome, og er historien om Beauty and the Beast. Delvis skønhed og delvist udyr. De polygonale døre og vinklerne føles som om de høre mere hjemme på en pansret lastbil end på en autocamper.

Nu behøver autocampere ikke at se godt ud for at være gode. Kabinen er slank og elegant og ligner mere et privat jetfly end en autocamper. Den lounge-lignende atmosfære i det centrale indre, der får en til at glemme at man er ombord i en autocamper, endsige let kunne vinde prisen for den grimmeste autocamper.

Interiøret gør det klart, at der er en eller anden grund til Pinnacle’s oppustede ydre. Alt ombord styres af en App, og her har der været basis for fri leg. Det annoncerede såkaldte “pantry”, består af et minikøleskab, en kogeplade og en kaffemaskine. Tekøkken er tilvalg. Camperen fås i flere forskellige layouts. Baderummet og toilet er mere udstyret til forretningsrejsende end til sædvanlige autocamper rejsende.

Der har før været angreb på multi-personlige camper Vans, der er indrettet med en dobbeltfunktion, som hverdag’s bil og camper. Finetza er et andeledes spin på konceptet, der kan fungere som kombicamper, en kassebil til luksusrejser og et mobilt kontor.

Finetza leveres med en 3,2 liters firecylinder common rail diesel på 115 hk. Næppe velkommen i Europa. Den blev præsenteret på Indien’s Auto Expo i februar, og prisen varierer alt efter udstyresniveau. Som grundpris starter på 5 millioner rupees eller tæt på 76.700 USD

Kilde: www.pinnaclevehicles.com/motorhomes-rv/

You Tube video HER

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)