Luksus opdatering af Hymer B-klasse Supreme Line

Hymer har arbejdet på en ny B-SL i mere end to år. Den blev fremvist på Caravan salon 2017. SL står for Suprime Line og Hymer B-SL er den mest populære model gennem tiderne, og har vundet mange priser.

Den nye Hymer B SL er opbygget på et nyt Superlight Chassis, der lover højere last reserver og en stor tilgængelig dobbeltbund på 36 cm i højden, der indeholder teknikken og en større vandtank på 180 liter samt en spildevandstank på 150 liter. Ingen af tankene eller andre elementer rager ud under bunden. Den bagerste garage har nu en nyttelast på 350 kg men kan udvides til 450 kg. Masser af plads til bagage med 100x113 cm tilgang til garage i højre side og 65x113 i venstre siden (Option 100x113 cm i venstre side)
Udvendig har den nye Hymer B-klasse SL fået en helt ny bedre isoleret front med nyt kromgitter og smarte lygter.

Opbygningen er det helt nye Hymer Pual 2.0 opbygningskoncept der er træfri, nu med aluminium på begge sider og med forbedret PU skum, sandwich. Tag, sider og gulv er limet sammen og den har GFK-bagende, front, tag og bund. Den nye Hymer Pual 2.0 opbygning betyder at der absolut ingen kuldebroer er og med aluminium på indersiden betyder det en hurtig varme fordeling. Den nye opbygning sætter nye normer i Camperhistorien.

Kørelys, airbags i både føre- og passagerside er standard. Den SL efterlever en høj sikkerhedsstandard med ESP, ABS og ASP - Traction Control. Bred indgangsdør på 65 cm. Slæde for nem adgang til de to gasflasker. Opvarmet dobbeltbund, skuffer med servo soft lukkesystem, jumbo køleskab på 160 liter. Ekstra bredde inddelelige skuffer. Apotekerskab. LED belysning, 95 Ah AMG batteri. Elektrisk tømning af spildevand.

Sænkeseng skal bestilles ekstra, men er så elektrisk og der kan ligges på tværs eller som to enkeltsenge. Separat bad og toilet.

Den nye Hymer B-klasse SL er et sandt udstyrstykke ud over det sædvanlige. Den fåes i to udgaver på 7,79 meter og en tilladt totalvægt på 4.500 kg, køreklar vægt på ca 3390 kg. Hymer B SL 704 med enkeltsenge og Hymer B SL 708 med Queensbed.

Prisen starter på 1.157.900 Dkr.

Hymer B SL prisliste,  Hymer B SL

Kilde: Hymer Group

Hymermobil B-Klasse SL 704

Hymermobil B-Klasse SL 708

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)