Ny Globe Traveler Swift på 5 meter

Globe Traveler Swift er den mindste og mest alsidige model og samtidig en nyhed fra Globe-Traveler, der vises på Caravan Salon, 2017. På grund af de kompakte dimensioner ( kan sammenlignes med en bil ) er den særdeles velegnet til hverdagsbrug. Samtidig er den ideel til en lang weekend og ferierejser.
Globe Traveler Swift adskiller sig ikke fra en standard autocamper`s funktionsprogram. Den er udstyret med badeværelse med toilet og bruser, et to flamme komfur, vask, køleskab og råder over bekvem rejseplads og tre senge.
Dens fordele vil blive værdsat af der der dyrker sport- og aktivferie. Samtidig vil målgruppen være folk som gerne rejser meget og som erstatning for at bo på en campingplads, og slappe af lidt længere væk fra mennesker, i områder der er svære at komme til med en stor autocamper eller campingvogn.
Denne størrelse på bare 5 meter, tillader overnatniger på parkeringspladser i centrum af store byer, badebyer, og små bjergbyer. Alsidigheden og det omfangsrige udstyr i det lille køretøj, gør Swift til et unikt køretøj.
Mål: 
Længde: 500 cm
Bredde:  196 cm
Højde:    254 cm
Vægt i køreklar stand: 2520 kg.
Isolering: 20 mm
Selepladser: 3
Sovepladser: 3
Sengemål: 195x72m. 195x65cm. 190x58 cm
Kompressorkøleskab
Vandtank: 100 liter
Spildevandstank: 75 liter
Varme: Truma Combi 6 Diesel
Bodelsbatteri: 85 Ah
 
 
 
Bedøm denne artikel
(6 bedømmelser)