VW California XXL på Crafter - Caravan Salon 2017

VW præsentere på Caravan Salon i Düsseldorf, Concept modellen California XXL med fabriksopbygning og på den roste VW Crafter.


På Caravan Salon (26. august til 3 september 2017 Dusseldorf) kan VW lukke katten ud af sækken: en conceptmodel på fabriksopbygning, og på den nye Crafter! VW California havde et hul i programmet, der er blevet fyldt op med modeller produceret til tredjepart producenter. Og fordi VW siden 2004 er vellykket med sin egen produktion af autocampere i Hannover-Limmer, kunne intet være mere oplagt end at krone den nye super Crafter til autocamper.

Studie modellen er baseret på Crafter med den mellemste akselafstand og har en fast tagkonstruktion. Indendørs kan VW på forhånd afslører par detaljer: en to meter lang komfort seng, en bænk, drejbare forsæder, et to flamme komfur, udvidelses køkken arbejdsområde, køleskab, vask og brusebad og toilet. Hvornår California XXL kommer og til hvilken pris?  VW er stadig tavs.

Trods de, til dato sparsomme oplysninger, er der to ting, der ikke kendetegner en traditionel VW California T6, og det er det faste høje tag og bad - toilet.

kilde og foto: VW Tyskland

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)