Dethleffs satser på et stærkere udbud af Alkovemodeller

Dethleffs  er familiernes ven. Dethleffs har nemlig besluttet for at øge focus på og specialisere i den familie venlige Alkove autocamper. Dermed adskiller Dethleffs sig fra konkurrenterne, der styrker deres indsats på hel- og delintegrerede  autocampere. Naturligvis vil alle typer også fremadrettet blive produceret hos Dethleffs for at vise at Dethleffs er mere end Alkove modeller.

Alkovemodeller har været dømt ude et utal af gange, men hos en stor del af producenterne lever de i bedste velgående og bliver endda videreudviklet for både familier og 2 personer med rundsidegruppe og langsgående senge i Alkoven.

F. eks  bliver der premiere på Dethleffs Grand Alpa på Fiat med dobbeltaksel. Dethleffs Alpa startede som et projekt med almindelige brugere af autocampere, med den 7,33 meter lange Alpa. ALPA står for Altes Paare ( Dethleffs Globetrotter XXL A på Iveco Daily og med tilladt totalvægt på 7,5 tons.


Ingen autocamper slår en Alkove når det drejer sig om familie venlige autocampere, der ofte fås op til 6 sovepladser, og så er de billigere i anskaffelse end en helintegreret.

Kilde : Dethleffs Presse

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)