Smugkig på LMC nyhed 2018

LMC er markedets eneste autocamper med 12 års tæthedsgaranti. Opbygget med LLT (Long Life Technology). denne teknologi er meget modstandsdygtig overfor vand, og er helt uden træramme, isoleret med XPS-skum med forstærkning af Polyuretan. Certifikat for vægt.

Den franske side campingcarlesite.com, har som de første løftet sløret for nye LMC modeller for  2018. LMC Explorer bliver i 2018 opdelt i to højder: 2,96 meter for Comfort Line og de hidtige 2,70 meter for Premium Line. LMC bibeholder deres store lastevne. 2,96 har også givet muligheden for dobbeltbund.

Explorer Comfort Line kommer med en ny integreret Explorer i615 (6,36 m) med et for LMC, hidtil uset grundplan med fransk seng. Et alternativt tilbud er sidesenge, der frigør et stort rum og med et stort badeværelse på tværs i bagenden Explorer Comfort Line kommer med helt plant gulv.

Den nye Comfort Line kommer en helt ny front med sort og krom gitter samt LED lys. Den må siges at være moderne og stilfuld. Standard er elektrisk trin der er hidtil er ukendt for LMC, USB porte, og bred 70 cm dør.

De indvendige møbler kommer med 5 nye farver og endelig er der Truma iNet og LMC iBus til styring af forskellige features i autocamperen. Dette bliver styret via Tablet eller Smartphones

Kilde: campingcarlesite.com, lmc-caravan.de,  Caravan Salon - Halle 11 / C42-01 – C42-09

 

 

Bedøm denne artikel
(8 bedømmelser)