Innovativ Camper på 6 meter - Caravan Salon 2017

Autocamper med 1.sal, en udvidelse på hver side af køretøjet, der folder sig ud automatisk ved at trykke på din smartphone. Resten af tiden, er autocamperen en enkel, fornuftig kassebil. Og det er ikke science fiction ... Attack Homester bliver præsenteret på næste messe i Düsseldorf (27 august - 4 september 2017).

Introduktion til verdens første Maisonette Camper, som du kan køre med et almindelig kørekort. En fælles definition af maisonette er, at det er en to-sals beboelse med en intern trappe.

Ved at trykke på en fjernbetjeningsknap, omdanner du hurtigt din lille kassevogn til en dobbelt masionette med indvendig trappe og en fin udsigt fra øverste etage og med mange muligheder.

Ved afrejse er man tilbage på vejen mod nye mål på et øjeblik. Denne unikke kombination af meget plads og alsidig mobilitet er baseret på en idé fra firmaet HOMASTER.

En Autocamper Van der tilbyder næsten 3 gange så meget plads, med to badeværelser, luksus dobbeltseng, stort køkken, spisestue, toilet som hjemme og endda plads til Scooter i egen garage. Alt dette på et almindeligt B-kørekort og kun 6 meter.

Som designere af racer specialiteter, plejer firmaet at arbejde med ultra stærke og superlette materialer som kulfiber, kevlar og smedet aluminium. Dette er et moderne sofistikeret produkt, der helt overholder Europas nye standarder, og kunne være starten på en ny trend, der forbliver tro mod traditionel afslapning, der bringer det moderne menneske tilbage til naturen.

Attack Homester er lavet på en 5,99 m Fiat Ducato/Citróen Jumper eller Peugeot Boxer, Prisen... den ligger mellem 45 og 65.000 Euro. På Mercedes Sprinter mellem 60 og 110.000 Euro.

Ombygningskit til eget køretøj - 36.840 Euro

Kilde: Attack Homaster

 

Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)