Verdenspremiere fra Knaus på VW Crafter

Knaus præsentere på CMT 2017, en ny kassevogn som studie model og bygget på den helt nye VW Crafter. VW Crafter ses i et specielt look fra ” The Saint and the Sinner” , og er den første konkrete model af yderligere modeller, som Knaus vil markedsføre på VW.

Studie modellen er bygget med 140 Hk diesel motor, og udstyret med ESP, side - og hoved airbags, ligesom spor- og sidevindsassistent.

I grundplanen er modellen opbygget med enkeltsæder i bodelen og drejebare forsæder. Den ene enkeltsæde i siddegruppen kan forskydes sidevers, så komforten på de to passagerpladser forøges. Et køkken med to gasblus og et højde monteret 90 liter køleskab. Toilet og bad bag siddegruppen. Den 5,99 meter lange, og 2,58 meter høje VW Crafter afsluttes i bagenden, med en tværgående seng med koldskumsmadrasser og en bredde på 1,44 meter. For høje mennesker bliver modellen med den tværgående seng næppe et hit, da sengen kun måler 1,85 meter i bredden. Den nye model på VW Crafter er også planlagt i længere modeller og dermed også langsgående enkeltsenge. Prisen på den nye Knaus, bygget på VW er endnu ikke tilgængelig. Fremtiden vil bringe på flere autocampere bygget på den nye VW. VW Crafter har netop modtaget International Van of the Year Award prisen

Videolink: Knaus på VW Crafter

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)