Affinity Campervan - En verdenspremiere på CMT messen.

Verdenspremiere på CMT Verdenspremiere på CMT Fotos: Iffinity RV

Affinity Camperan er en helt ny Camper, der produceres i Ozkorow, Plonia, Polen. Det nye mærke er grundlagt af Globe-Travellers tidligere autocamperdesigner og direktør Jacek Jaskot.  Økonomisk står svenske Kabe AB bag Affinity, og her er der som bekendt tale om om en partner med stor erfaring indenfor branchen.

Designeren Jaskot´s aftryk ses tydeligt med et fastmonteret glasfiber tag og et smukt udvendigt design og et moderne interiør med stor omhu på detaljerne samt holdbare materialer i høj kvalitet.

Affinity er velegnet til vinterbrug, og har en isoleret dobbeltbund. Der kan vælges mellem Truma Combi 4E til  gas og elektrisk drift eller Truma 6 dieselvarmer. Vandsystemet er helt frostsikkert.

Helt enestående i dette segment er  L-formet køkken med en relativ stor håndvask, et gaskomfur med to brændere, et 90 liter Domestic kompressorkøleskab og en stor bordplade medvirker til at gøre dette køkken til et af de mest komfortable i kassevognssegmentet.

Kassevogns segmentet er opbygget på basis af enten Fiat Ducato eller Peugot Boxer. Den største forskel er indretningen i forhold til andre Campervans i kassevognskonceptet. Den har en langsgående dobbeltseng i bagenden i førersiden, der kan justeres i højden, og derved får komfortabel plads til to cykler. I det forreste område kan bænken til to personer. Sengen kan skubbes tilbage, hvilket giver yderligere 30 cm plads omkring køkkenet.

Siddegruppen i camperens forreste del kan konverteres, således at bænken bliver til en køjeseng. Den nederste seng er 1,82 meter lang og 67 cm bred og den øverste seng er endda 10 cm længere. Det giver muligheden for at forældre med deres teenagerbørn kan bruge campere til feriebrug.

Et kompakt badeværelse er placeret i bagenden ved siden af sengen i passager siden. Prisen og yderligere detaljer bliver først frigivet på CMT messen i Stuttgart fra den 11. - til den 19. Januar 2020.

L/B/H: 6,40 /2,10 / 2,80 meter

Køreklarvægt: 3050 kg

Pris fra 68.990 Euro inkl 120 Ah bodelbatteri, markise, mørklægningspasienner og trådløs mobilteleforn oplader.

Kilde: Affinity RV

Link: www.affinity-rv.eu