Tysk designpris 2020 til HYMER B-klasse MasterLine

Hymer får German Design Award 2020 Hymer får German Design Award 2020 Foto: Hymer Group

For tredje gang i træk modtager et Hymer-køretøj den tyske designpris for enestående design. I år overbeviste Hymer B-klasse MasterLine I 780 den internationale jury og blev udnævnt til "Vinder" i kategorien fremragende produktdesign i kategorien Personbiler. Præmieceremonien finder sted den 7. februar 2020 som en del af Consumer Goods Fair Ambiente 2020 i Frankfurt am Main.

Hvert år hædre German Design Award virksomheder, designere, arkitekter og agenturer, der skiller sig ud med deres innovative designløsninger og unikke designtrends. Hymer B-klasse MasterLine I 780, der blev lanceret i begyndelsen af året, imponerede juryen med en succesrig kombination af moderne opbygningsteknologi og nye designelementer. 

"Vi har formået at skabe nye design accenter til MasterLine, især udvendigt," siger Christian Bauer, administrerende direktør for Hymer GmbH & Co. KG. "Vi er meget glade for, at dette arbejde ikke kun appellerer til vores kunder, men også til international design."

Køretøjsserien, der er af høj kvalitet, scorede frem for alt med en succesrig kombination af moderne karosseriteknologi og nye designelementer. Hymer B-klasse MasterLine tilbyder avanceret opbygnings-teknologi i kombinationen med Mercedes-Benz Sprinter powerhead og det prisbelønnede Hymer SLC-chassis. Særligt slående er det ydre af det integrerede, udviklet i samarbejde med StudioSYN. 

Hjemmeside: Hymer.com