Weinsberg Caratour 600 MQ "50 Years Limited Edition"

WEINSBERG CaraTour 600 MQ – 50 Years Limited Edition WEINSBERG CaraTour 600 MQ – 50 Years Limited Edition Foto: Weinsberg

Det er 50 år siden Weinsberg lancerede sin første autocamper - en kompakt autocamper med et pop-up-tag baseret på Fiat 238. Og det er grunden til, at Weinsberg fejrer denne milepæl med "50 Years Limited Edition" på CaraTour 600 MQ.

Den oprindelige fra 1969 var overraskende rummelig og fleksibel med en længde på kun 4,60 meter: På den ene side en fuldt udstyret autocamper, på den anden side en varevogn med fornem lastvolumen. Maksimal komfort på basis af et erhvervskøretøj uden voluminøse opbygninger - Det grundliggende koncept for CUV har altid været populært og vellykket.

Weinsberg’s Jubibilæums CUV, en CaraTour 600 MQ på 5,99 meter, imponerer med dets elegante moderne interiør: Elegante lyse sølv-grå toner dominerer interiørdesignet - køkkenbordplader, bord og delvis læder i siddegruppen med accenter i antracit. Det begrænsede udgave af interiørdesign suppleres med specielt polstring med Activestoff og "50 Years" logo broderi.

Ud over det almindelige CaraTour-udstyr har Limited Edition det bredeste udvalg af ekstraudstyr: "50 Years Limited Edition" udvendigt logo, speciel stafferinger, speciallakering Campovolo grå, 6d TEMP-motor 2,3 liter , 140 hk, totalvægt 3,5 ton, manuel aircondition, elektrisk justerbare og opvarmede udvendige spejle, cruise control, 16-tommer letmetalsfælge, insektsbeskyttelses i sidedør, markise, rat med radiokontrol og radioforberedelse inklusive højttalere.

Desuden er der i jubilæumspakken en alt-i-en-navigationsenhed inklusive DAB + og camping-software, bakkamera, head-up display, Truma iNet-system, passager-airbag, højdejusterbar fører- og passagersæder, Captain Stole med dobbeltsidede armlæn, Remis front- og sidevindueisolering og mørklægning, vindue der kan åbnes inkl. rullegardin i toilet, elektrisk trin samt BWT-vandfilter.

44.750, - Euro er den tyske pris for denne specielle model. Dette resulterer ifølge Weinsberg en besparelse på 9.640, - Euro sammenlignet med produktionsmodellen med passende udstyr.

Forhør hos de danske Weinsberg forhandlere om den danske pris og muligheden for eventuelt at se den på Ferie for Alle 2020. “50 Years Limited Edition” præsenteres til januar på CMT messen 2020 i Stuttgart.

Link: Weinsberg