Weinsberg Carabus 630 MEG OUTLAW til sportsaktive og håndværkere

Weinsberg 630 MRG (OUTLAW) CUV Weinsberg 630 MRG (OUTLAW) CUV Fotos: Weinsberg

Autocamper branchen byder ind med flere og flere kompakte autocampere der er tilpasset sportsaktive brugere. Weinsberg 630 MRG (OUTLAW) bliver tilgængelig på markedet i 2020, og hos Weinsberg kaldes de for en CUV (Caravaning Utility Veheickle). Denne model vil også være attraktiv for håndværkere og montører. Et helt nyt koncept med muligheder i en målgruppe som markedet ikke før har set komme er født.

Weinsberg 630 MRG (OUTLAW) CUV består af den klassiske siddegruppe med to vendbare forsæder og en “bænk”. Camperen er bygget på en Fiat Ducato med forhøjet tag, der giver mulighed for ekstra opbevaringsrum. Som basisversion har den 2,82 m høje camper den nye 120 hk motor. Som standard er totalvægten på 3,5 t, men den kan også fås som 4 t version der kræver min C1 kørekort. Som 3,5 t lover Weinsberg en lastevne på 520 kg og som 4 t maksimalt 1020 kg. OUTLAW har en enorm garage der er aflukket med en lufttæt dør til bodelen, og er tilgængelig i bådeCaratur og Caratour modellen fra Weinsberg 630 MEG.

Weinsberg Outlaw vil ikke kun være rettet mod motorcykel fans, cykel fans og andre aktive atleter, men også for håndværkere og montører med fast medbragt værktøj og reservedele, kunne OUTLAW være et alternativ til dyre hoteller for håndværkere med mange rejsedage.

Over garagen finder man den langsgående seng med plads til to personer. Lofthøjden i soveafdelingen er 59 cm mellem madrassen og camperens loft. Et ovenlysvindue der kan åbnes og et vindue på siden giver lys i soveafdelingen. Sengen måler 197 x 170 cm. Siddegruppen kan lavet om til en tredie soveplads. En anden praktisk funktion er badeværelset med kassettetoilet og bruser, der fås med sidevindue. Overfor badeværelset findes køkkenet med et 75 liter kompressor køleskab og et komfur med to blus, samt skuffer. En lufttæt dør adskiller garagen fra opholdsafdelingen i camperen. Lastrummet har en størrelse så to europaller kan stå i garagen (Europaller 120 cm x 80 cm)

Se mere om dette helt nye koncept med et utal af muligheder, der ikke tidligere er set HER

PDF