Ny Hobby autocamperforhandler på Fyn

Hobby Optima OnTour Edition Hobby Optima OnTour Edition Foto: Hobby-Caravan

Efter nedsættelsen af registreringsafgiften på autocampere fra 60% til 45%, på autocampere over 2 tons og minimum 2 sovepladser, i 2017 er antallet af solgte autocampere steget markant. Det skulle som end ikke undre om salget af fabriksnye autocampere fordobles i forhold til 2017, hvor der blev solgt 347 stk. Der kan idag med den reducerede registreringsafgift sparres i en størrelsesorden på mellem 60-65.000 kr på de mest populære modeller og ligeledes har nye brændstofbesparrende motorer givet en lavere grøn ejerafgift. Ligeledes har forsikringselskaberne stilstandsforsikringer, der er egnet til biler der i en periode ikke skal bruges som køretøj, og derfor er placeret uden for færdselslovens område.

Ny autocamper forhandler på Fyn

Dette har ligeledes affødt nye forhandlere af autocampere hos campingforhandlere, der tidigere kun solgte campingvogne og telte med videre. Senest har dette også betydet at Fyn nu som den eneste autocamperforhandler på øen har fået Svendborg Camping Center, der har taget konsekvensen af det markant stigende autocampersalg i Danmark.

Svendborg Camping Center, der hidtil udelukkende har solgt nye og brugte campingvogne er nu blevet forhandler ag autocampere fra tyske Hobby. Hoby er ikke ukendt for forhandleren i Svendborg og har gennem mange år være forhandlere af campingvogne fra Hobby.

Du finder Svenborg Camping Center på Posthusvænget 3, 5700 Svendborg der iøvrigt holder åbent hus den 26. Fra kl. 10-13 og den 27. Oktober fra kl 11-16

Links:

Svendborg Camping Center
Hobby Caravan