High Five til Dreamer camper Van fra Rapido

Dreamer Camper Five - 2020 Dreamer Camper Five - 2020 Foto: Dreamer

Det franske kaseevogn / Van mærke - Dreamer der ejes af Rapido har specialiseret sig i specielle indretninger. For nyhederne 2020 har Dreamer valgt en indretning for familer.

Forældre med to børn har et bredt udvalg på det kompakte marked, mens par med tre børn har det meget sværere. Fra 2020 vil Dreamer være på listen over dem der kan det med modellen Camper Five.

Camper Five høre til i Dreamers Fun segment og måler 6,36 meter i længden og har som navnet siger plads til 5 personer. Alle pladserne finder man i den længste og højeste Fiat Ducato, alle med trepunkt sikkerheds seler og den femte plads er også mere et nødsæde. Den byder på fem gode sovepladser uden en femte nødsengs løsning.

Indretningen er med to køje senge i bagenden og en hæve/sænkeseng over siddepladserne i forenden. Det kan ikke siges at Camper Five er en normal camper, men med det høje tag virker camperen meget rummelig og den udvendige højde er da også på 2,88 meter. Den forreste hæve/sænkeseng måler 190 x 130 centimeter. Sengene i bagenden har forskellig størrelse, hvor den øverste måler 175 x 70 centimeter og den nederste kan udvides til 185 x 117 centimeter. Om dagen kan den nederste konverteres til en sidde gruppe. Dreamer kalder dette for børneværelset, hvor børnene kan sidde og lege, læse eller male, mens den forreste siddegruppe, samt spisestue er tænkt som forældrnes opholdsområde med naboer til kaffe mv.

Familier på fire er også godt hjulpet med en Camper Five der høre til i den billigere FUN serie der starter på omkring 48.000 Euro. (Dansk pris kendes ikke)

Køleskab 135 liter AES, Truma Combi CP Plus, diesel opvarmning, 95 liter vandtank, 100 liter spildevand, 2 x 13 gasflasker

Se mere: Dreamer Van