Den hotteste autocamper på markedet lægger skarpt ud til 2020.

Weinsberg Pepper Edition med nyt interiør 2020 Weinsberg Pepper Edition med nyt interiør 2020 Foto: Weinsberg
Weinsberg Video EDITION [PEPPER] Credit: Weinsberg

Varm og meget efterspurgt. Weinsberg CaraCompact EDITION [PEPPER] har siden introduktionen været en af Europas bedst sælgende delintegrerede autocampere. Ikke underligt at dette køretøj ikke kun er et varmt autocampertilbud, men også eftertragtet, uanset om det er det helt nye indvendige design, nye polstringsvarianter eller de nye dynamisk LED baglygter i WEINSBERG-look:

Den nye EDITION [PEPPER] stråler med omfattende funktioner, individuelle designhøjdepunkter og en sensationel pris med god værdi for pengene. Udgaven til modelåret 2020 fortsætter denne tradition som en naturlig selvfølge og endnu mere: 600 MG erstattes af 600 MF der tilbyder en stor fransk seng på over to meter i længden og et badeværelse med bænke toilet. Sengen i 600 MEG er nu over to meter lang, og badeværelset er udstyret med en moderne skydevask.

PEBER shiner allerede fra fabrikken med næsten overdreven standard udstyr, som i denne klasse er uden sidestykke. Det optiske udseende af tidsrigtig og moderne design. I det indre, der har masser af plads og den har bevægelsesfrihed med 70 centimeter i midtergangen. Møblerne er professionelt forarbejdet og godt monteret.

Det pænt dimensionerede badeværelse med væg spejl, spejlskab og fleksible elementer har et rummeligt brusebad, hvor alle er i stand til at opholde sig. Et andet plus er det folde arbejdsbord i køkkenet, samt de rigelige og voluminøse over- og underskabe.

Ved den ekstremt behagelige halvdinette siddegruppe kan der sidde fire personer blødt og behageligt, takket være de drejbare forsæder og udtræksbordpladen.

I bagenden af CaraCompact er der en garage der kan læsses fra begge sider, samt yderligere opbevaringsområder øger lastvolumen i den delintegrerede autocamper markant.

CaraCompact EDITION [PEPPER] fås med to indretninger med langsgående senge. Med enkeltsenge og med fransk seng. Begge modeller måler 6,75 meter i længden, to sovepladser og til kørekort B til 3,5 t. Priser fra omkring 600.000 kr. Ifølge 2019 prislister.

Weinsberg Pepper