Ford har verdenspremiere på en ny 6 m autocamper 2020.

Ny Camper på 6 meter fra Ford 2020 Ny Camper på 6 meter fra Ford 2020 Foto: Ford

Ford der gennem flere år har lavet blandt andet hævetagsbiler, præsentere en verdenspremiere baseret på Big Nugget på Caravan Salon i Düsseldorf (30.8.-8.9.2019). Markedsføringen af Big Nugget i den nye størrelse forventes at blive lanceret i første halvdel af 2020. Camperen bygges i samarbejde med Westfalia. Den cirka seks meter lange Big Nugget er baseret på den nyeste 3,5 ton Transit med forhjulstræk, lang akselafstand og højt tag. Firmaet i Köln har reageret på Volkswagen Grand California. 

Ford Big Nugget har et separat badeværelse, en spisestue midt i køretøjet, bestående af halvdinette med to sædder og vendbare forstole, et tekøkken på passagersiden og en tværgående seng i bagenden, der måler 200 x 130 centimeter. Ståhøjden er 2,05 meter.

Indtil videre har Ford ikke lækket mere end grundplanen til den nye camper. Hvordan sengen udføres i en 1,79 meter bred Ford Transit, har de endnu ikke afsløret. Man kan kun gisne om, at bredden forøges med pop-out som Westfalia allerede gør det på modellen Sven Hedin på MAN TGE 2020

Ford