Rapido M-serie på Mercedes, 2020

Ny Rapido M-serie 2020 på Mercedes med forhjulstræk Ny Rapido M-serie 2020 på Mercedes med forhjulstræk Foto: Rapido

2020 markere at Mercedes Sprinter vender tilbage til det franske autocamper mærke Rapido. Rapido  præsentere sin nye M serie med forhjulstræk og på Al-Ko chassis med øget sporvidde på bagakslen og med dobbeltbund.

For Rapido var brugen af Al-Ko chassiset en betingelse til den nye M, da chassiset Hymer benytter sig af, er et chassis de selv har udviklet.

Den nye M serie lanceres på Caravan Salon fra slutningen af august til starten af september. M66 og M96 med henholdsvis enkeltsenge og central placeret Queensbed og siddegruppe med face to face siddegruppe (langsiddegruppe). Begge modeller vil være tilgængelig på 3,5 t, under forudsætning af at man stiller sig tilfreds med en brændstoftank på 65 liter og 143 hk. Den nye Rapido M-serie har fået et meget elegant ydre og et elegant interiør der er en kombination af det bedste fra 80-serien og Distinction.

Den er udstyret med ESP, stop & start, Hill hold, cruisecontrol og fører og passager airbags som standard. En M-pack med prisfordel indeholder 10,25 tommer MBUX multimediesystem med GPS-navigation, bak kamera, Halvautomatisk klimaanlæg, elektrisk parkeringsbremse, automatisk kørelys, vindstabiliseringssystem, nøglefri start, forude afdækning op/ned og ned/op med mere.

Rapido