Hobby præsentere ny Van med Queensbed på Caravan Salon

Hobby Optima OnTour V65 GQ 2020 Hobby Optima OnTour V65 GQ 2020 Foto:Hobby

Hobby præsentere otte serier med 26 forskellige indretninger til 2020-sæsonen. De største nyheder er i den halvintegrerede og succesfulde serie serie OPTIMA ONTOUR EDITION. For den kommende sæson vil denne serie blive udvidet med den unikke og nye Queen bed Van V65 GQ. På trods af sine kompakte ydre dimensioner giver den en stor følelse af plads. I det halvintegrerede segment suppleres produktporteføljen på indstiger markedet: den nye OPTIMA ONTOUR. Den imponerer med en attraktiv pris og fire attraktive indretninger.

Van serien OPTIMA ONTOUR EDITION med modellerne V65 GE og V65 GF blev lanceret på CMT 2019 og er blevet en bestseller inden for meget kort tid. Med den nye model V65 GQ udvider Hobby serien og præsenterer den første Queensbed-løsning i en Van model. Unikt og gennemtænkt, der overbeviser især gennem det generøse soveværelse. Dobbeltsengen er let tilgængelig, bevægelig og tilbyder også masser af opbevaringsplads under sengen, hvilket skaber en helt hjemlig atmosfære. Denne populære planløsning er rettet mod kunder, der værdsætter kompakte ydre dimensioner. Udfordringen med at skabe en god følelse af plads med en bredde på 2,16 m, der er optimalt opnået med denne model.

Den nye OPTIMA ONTOUR imponerer i indstiger segmentet for 2020-sæsonen, med værdi for pengene og fire attraktive planer. OPTIMA ONTOUR tilbyder et moderne, kompakt køkken, som kan udvides, så hele familien kan hjælpe dem med at lave mad. Vægskabe og et 140 liter Slim-Tower-køleskabet giver rigelig opbevaringsplads til vigtig mad og bagage. Særligt praktisk er gasflasken udtrækning, hvilket gør flaske skifte til en barne leg. Selv iskolde vinterdage er ingen hindring - tværtimod. Den isolerede og opvarmede spildevandstank samt den bageste garage og GFK gulvet med XPS varmeisolering sikrer et behageligt varmt interiør.

Længde 6,99 meter, bredde 2,16 meter, højde 2,90 meter. Basismodel med Citroén Jumper, 2,2 l -Blue HDI 120 med den nye Euronorm 6d Temp.100 liter vandtank, 96 liter spildevandstank. 2+1 sovepladser, 4 selepladser. Tysk startpris omkring 52.000 Euro.

Hobby