Weinsberg præsentere sin første integrerede autocamper - 2020

Weinsberg CaraCore - 2020 Weinsberg CaraCore - 2020 Foto: Weinsberg

Med modellen CaraCore får Weinsberg sin første integrerede camper, der ligger ud med tre grundplaner. Den nye i Weinsberg familien er en stilbevidst trendsætter og samtidig en model der kombinerer praktiske funktioner med moderne design. Ved første øjekast skiller den nye CaraCore sig først og fremmest ud med side markante forlygter og sin sporty front, standard sænkeseng, rummelig baderum der er det største i sin klasse og en fremragende pris der starter ved en tysk pris på 55.490 Euro.

Med i udstyret er LED-belysning, softlock skuffer, 17 tommer aluminiumsfælge, et 24 tommer LED-TV og 142 liter køleskab med automatisk energi valg, førerdør med soft-touch og elektrisk vindue.

De tre første modeller er baseret på to modellerne CaraCore 650 MF og CaraCore 650 MEG på 6,99 meter og den 7,41 meter lange CaraCore 700 MEG.

Weinsberg er datterselskab af Knaus Tabbert og billigere end modellerne i moderselskabet. Dette udmønter sig bestemt ikke i at autocampere fra Weinsberg virker billigere, men anses for at være solide køretøjer med et enklere design. Den nye Weinsberg CaraCore præsenteres på Caravan Salon i Düsseldorf fra den 30. August til den 8. September 2019.

Se mere på Weinsbergs hjemmeside HER