Fornyelser i Dethleffs Trend familien

Dethleffs Trend T 6757 Dethleffs Trend T 6757 Foto: Dethleffs

Dethleffs Trend har udviklet sig til en bestseller i Dethleffs autocamper program og det er ikke så underligt fordi Trend modelllerne er overbevisende med kvalitet og meget udsyr, som er alt andet end en selvfølge i prisklassen. Allerede nu er Dethleffs ude med, hvad der kan forventes i i det kommende modelår.

Dethleffs Trend får i det nye modelår to nye planløsninger i den delintegrerede og integrerede bestsellerserie. En planløsning med enkeltsenge og rummelig garage i bag samt en planløsning med queensseng og en lækker loungesiddegruppe. Begge planløsninger holdess under en længde på syv meter og en tilladt totalvægt på 3,5 t.

Det største medlem i Trend familien er Trend alkove A 7877-2, der til det nye modelår får en makeover, som får modellen til at fremstå i et mere  fancy look og yderligere tilbehør.

Den nye planløsning Trend T/I 6757 DBL

Denne queenssengs planløsning kommer med en lounge siddegruppe og er skabt for dem der faldet for modellen T eller I 7057 DBL, men ønsker en autocamper på mindre end syv meter. Den nye Trend T/I 6757 DBL opfylder dette ønske med en længde på 6,95 meter og en teknisk tilladt totalvægt under 3,5 t. Den moderne og nye indretning af siddegruppen som lounge med bænke på langs overfor hinanden giver camperen en usædvanlig rumfølelse og stor bevægelsesfrihed. Et andet highlight i planløsningen er det store baderum, der kan adskillelse fra bodelen ved hjælp af skydedøre. Mens sænkesengen er standard i de integrerede, er der i T 6757 DBL mulighed for at bestille en sænkeseng med plads til to personer.


Dethleffs Trend I 6757 DBL

Den nye planløsning Trend T/I 6617 EB

Dette grundplan havde allerede premiere i 2019 på CMT messen i Stuttgart. Der er tale om en populær kompakt planløsning med enkeltsenge og en totallængde på 6,96 meter, en tilladt totalvægt på under 3,5 t og en rummelige garage i bag til pladskrævende ferieudstyr, takket være en stor nyttelast reserve. Trend T/I 6617 EB har et stort badeværelse inklusiv brusekabine, der ved indstigning i køretøjet giver en stor rumfølelse takket være en fri synslinie helt ned til bagenden. Den delintegrerede kan bestilles med en sænkeseng, der i den integrerede findes som standard.


Dethleffs Trend T/I 6617

Trend A 7877-2 med nyt look

Denne model er det længste Trend-familiemedlem på 8,,60 meter, der i det nye model år ikke kun får et facelift, men også får mange ny praktiske detaljer. Familiemodel er et passende ord til denne alkove, for der er plads til at rejse og sove op til seks personer. Med sin dobbeltbund er den ligeledes vinterduelig og egner sig til at rejse hele året rundt. Med en tilladt totalvægt på 5 tons er der her tale om en autocamper med meget plads til hele familien og en overdådig nyttelastreserve.

Den nye alkovemodel er blevet opgraderet og fremstår mere frisk og moderne med varm trædekor og Welsh White. Køkkenet har fået ny bagvæg i lakeret plexiglas der er baggrundsbelyst der giver køkkenet en glansfuld atmosfære. Autocamperen kræver et C1/C kørekort.


Dethleffs Trend A 7877-2

Dethleffs