Hymer præsentere B-Klasse MasterLine på Mercedes Sprinter

Hymer B-Klasse MasterLine på Mercedes Hymer B-Klasse MasterLine på Mercedes Foto: Hymer

Hymer præsenterede den 1. april 2019 den nye Hymer B-klasse MasterLine på SLC-chassis. Hymer udvider dermed sit samarbejde med Mercedes-Benz Sprinter kombineret med det af Hymer udviklede SLC-chassis med høj dobbeltbund og en ståhøjde på 1,98 meter.

MasterLine er med sit nye design - Hymer Iconic Signature, Hymers nye flagskib med en panoramisk forrude uden synlig A-søjle, der går direkte ind i sideruderne, hvilket giver et særligt bredt synsfelt.

Forenden har Hymer nytænkt, for at skabe en bred overbygning på den forholdsmæssige smalle foraksel på Mercedes Sprinter. Dette er gjort ved at gøre forpartiet pileformet.

Integreret i bodelen er den ekstra brede indgangsdør. Mod ekstra betaling fås den med integreret belysning, hjælp til lukning af dør og nøglefri adgang med RFID-chip. Døren kan låses automatisk.

Nye ideer har fundet vej i Hymer B-Klasse MasterLine. Køleskabsdøren i MasterLine kan åbnes både til højre og venstre, så døren åbnes optimalt fra både køkken og indgang.

Hymer B-klasse MasterLine kommer til maj 2019 med to grundplaner som B 780 ML og B 790 ML. B 780 ML har over garagen med selvbærende isoleret gulv, to enkeltsenge på 200 cm i længden og 90 cm i bredden. I B 790 ML er der monteret en Queensbett. Før soveafdelingen finder man badeværelset og før det kantede køkken. I den forreste del af køretøjet har Hymer placeret en L formet siddegruppe med svingbare forsæder og et sidesæde. Camperen er udført et moderne interiør og i en høj kvalitet.

Begge indretninger er 7,89 meter lange og 2,35 meter bredde. De har en totalvægt på mellem 4.430 - og 4.500 kg. Basis køretøjet er en Mercedes-Benz Sprinter 414 CDI på 143 hk, Euro 6c. 180 liter frisk vand og 150 liter spildevand. ALDE varme er standard. Køleskab 153 liter inkl frostboks. Køreklar vægt ca. 3480 kg

Med Hymer B-klasse MasterLine er der sat endnu en milepæl i produktportofølgen.

Link:

Hymer