Red Dot Design Award til Hymer B-Klasse ModernComfort I 580

Red Dot Award til Hymer ModernComfort Red Dot Award til Hymer ModernComfort Foto: Hymer

For andet år i træk har Hymer modtaget Rød Dot Design Award for fremragende design. Vinderen er den Hymermobil B-klasse Modern Comfort I 580, der hovedsageligt er karakteriseret ved sin helt nydesignede indretning og dens ekstremt lette og stabile konstruktion. Det nye caravan flagskib i den populære Touring-serie - Eriba Touring 820 - overbeviste også juryen og er også tildelt Red Dot Award i kategorien Produktdesign.. Prisuddelingen finder sted den 8. juli 2019 i Essen.

Red Dot Award er en internationalt anerkendt kvalitetsmærkning for fremragende design. En ekspert jury bestående af 40 internationale designere  bedømmer inretningerne og vælger de bedste designs ud. Kriterier som innovation, funktionalitet og kvalitet af de udvalgte produkter spiller en vigtig rolle. I år bør Hymer glæde sig dobbelt: Hymermobil B-klasse Modern Comfort l 580 og i januar præsenterede Caravan Eriba Touring 820 der blev hædret for deres høje designkvalitet i for produktkategorien autocampere og campingvogne med Red Dot Award.

Hymermobil B-Klasse ModernComfort er det seneste resultat af det succesrige partnerskab mellem Mercedes-Benz og HYMER. Til dato er køretøjerne i ModernComfort-serien de eneste autocampere, hvor et specielt udviklet “drivhoved” til den nye Mercedes-Benz Sprinter forener bilens chassis. Takket være kombinationen med det prisbelønnede SLC-chassis fra Hymer, den velkendte PUAL-teknologi og GFK-letvægtsgulvet, byder den nye generation af autocampere på en let og stabil opbygning, samt ekstra sikkerhed og kørekomfort.

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I 580 har ud over Red Dot Award modtaget: German Design Award Special 2019, European Innovation Award 2019 og Motorhome of the year Award 2019  kåret af NKC i Holland.

Links:

Hymer

Red Dot Award