Et stykke af Italien er kommet til Danmark

Et stykke af Italien er kommet til Danmark Foto: Etrusco

Moderne, spændende og stilfuld: sådan fremstår det mediterrane autocamper-brand Etrusco og tilføjer derfor et frisk design til autocamper-branchen, hvor det traditionelle træ-look er fremherskende. Brandet lever således op til sit slogan: design in motion.

Etrusco blev grundlagt i 2016 og har på grund af den klare vision kun oplevet vækst lige siden.

Målet er at gøre det muligt at rejse i en stilfuld autocamper til en fair pris. En nøje afbalancering af alle elementer i autocamperen skal skabe en behagelig atmosfære, hvor designet og farvevalget til fulde lever op til de aktuelle indretningstrends. Desuden lægges der stor vægt på funktionalitet og en intelligent indretning, omfattende standardudstyr og materialer i høj kvalitet – til en fair pris.

Etrusco samarbejder med mere end 70 forhandlere i Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland og Belgien, og forhandlernetværket fortsætter konstant. Til sæson 2018/19 repræsenteres det italienske brand for første gang også i Danmark. „Etrusco har fundet sin plads på markedet, og vi er sikre på, at kombinationen af flot design og en fair pris også vil blive vel modtaget i Danmark“, udtaler brandmanager Christian Striebel.

Etrusco-autocamperne produceres i Toscana nær Firenze i Italien. Produktionsanlægget er en af de mest moderne i Europa og producerer også andre autocamperbrands fra Erwin Hymer-koncernen. Erfarne designere, teknikere og designere arbejder sammen om at udvikle funktionelle køretøjer med det unikke Etrusco design. På den måde går tysk præcision og italiensk passion for design op i en højere enhed.

Etruscos produktprogram omfatter fire delintegrerede, to integrerede modeller og en alkove, der er nyeste model i programmet. På det danske marked er Aabybro Camping & Fritid første forhandler af Etrusco, og til Ferie for Alle i Herning d. 22.-24. februar kan du opleve Etruscos delintegrerede modeller T7400 og T5900 og integrerede model I7400 i hal J3.

OM ETRUSCO:

Brandet Etrusco står for pålidelige autocampere med elegant design inspireret af det mediterrane – til en fair pris. Modellerne er kendtegnet ved high-end materialer og et stilsikkert design både indvendigt og udvendigt, der gør det frie autocamperliv til en fornøjelse. Brandet, der forener tysk præcision og italiensk passion for design, komplementerer indstigningssegmentet i Erwin Hymer gruppen. Etruscos autocampere produceres i San Casciano i nærheden af Firenze i Italien.

Aabybro Camping & Fritid
Etrusco