Globeline - En ny stjerne fra Dettleffs

Dethleffs Globeline T 6613 EB Dethleffs Globeline T 6613 EB FotoCredit: Martin Ehrenfeuchte

På CMT i Stuttgart, som finder sted fra den 12. til 20. januar 2019, viser Dethleffs sin nyeste stjerne - en autocamper med en ægte stjerne: Globeline T 6613 EB med Mercedes Sprinter som basiskøretøj er en udvidelse af autocamper porteføljen med en kompakt del-integreret med enkeltsenge, som på fornemste vis omsætter Sprinterens dyder til fremragende komfort.

Typisk for Dethleffs er Globeline skabt med et frisk, attraktivt interiør og udvendigt design og imponerer med dynamisk design og komfort. Globeline er tilgængelig som T 6613 EB med en af ​​de mest populære og mest efterspurgte layout på markedet, under 7 m i samlet længde og på mindre end 3,5 tons tilladt totalvægt, og som har en bageste garage med masser af plads. Desuden kan den del-integrerede også bestilles med en yderligere (elevation) seng. Takket være de mest moderne kørsel hjælpesystemer: Fremragende trækkraft ved baghjulstræk, ergonomiske pilot sæder og den effektive og kraftfulde 143 hk motor med emission klasse VI D er der taget hånd om fremragende kørekomfort. På forespørgsel kan Globeline også bestilles med det ekstremt jævnt og flydende gearskifte 7G-Tronic-Plus automatgear inklusive hold funktion.

Plus point indeni

Det indre af Globeline brillerer med moderne linjer og et elegant, lyst design. Hvidblanke møblerklapper og klogt udvalgt belysning, giver interiøret en glans, som man kan forvente af en stjerne.

Andre plus punkter af indretningen er den rummelige L-formet siddegruppe med fritstående, valgfri højdejusterbart bord, 70 cm bred indgangsdør og de komfortable pilotsæder herunder højde og hældning justering med integreret nakkestøtte og armlæn. De to enkeltsenge i bagsiden kan konverteres med et par enkle trin til en stor liggeflade. Som ekstra bestilling kan der bestilles en sænkeseng.

Plusser udenfor

På ydersiden fanger den dynamiske form af den del-integrerede med sin brede kant og de integrerede baglygter straks øjet. Den store bageste garage er ideel til den klare feriebagage.

Globeline T 6613 EB er 696 cm lang, 233 cm bred og 300 cm høj. Som standard, leveres den i hvid, kan eventuelt via Style pakke, leveres i sort metallic eller sølvfarvet opbygning og andre stil funktioner, såsom ramme vinduer og kølergril der kan bestilles i krom.

Plusser Mercedes chassis

Globeline kan prale af en lang række standardassistance-systemer. Blandt dem er de almindelige som ABS, ESP, ASR og elektronisk bremsekraftfordeling samt hill startassistent. Mere usædvanligt for autocamper basis køretøjer er komponenter såsom den aktive bremseassistent, Mercedes nødopkaldssystemet, Vognbaneskiftadvarsel, kørelys- og endda sidevind Assist. Takket være alle disse systemer er rejser med Globeline ikke kun yderst behagelig, men også meget sikkert. Hertil kommer, valgfrie andre nyttige systemer såsom blandt andre en regnsensor, den aktive afstands assistent DistronicPlus, vejskilt eller opmærksomhed Assist, der melder sig, når den registreres tegn på træthed.

Kilde: Dethleffs Presse

Se flere billeder af Dethleffs Globeline T 6613 EB HER

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)