Nydelig overfrakke til MAN TGE fra 3C Cartier

3C Cartier Atalanta på MAN TGE 3C Cartier Atalanta på MAN TGE FotoCedit: 3C Cartier

Det franske firma 3C Cartier der producere autocampere med Monocoque opbygning, har nu præsenteret et designopsæt på MAN TGE med modellen Imagine. Monocoque opbygning er en helstøbt i glasfiber, helt uden samlinger.

Firmaet tilbyder spændende opbygninger fra den nye 2019 generation på bla. MAN TGE, til terrængående campere og specielle campere med handicap indretning. Siden 1982 har 3C Cartier været specialister i skræddersyede autocampere. Mærket er kendetegnende ved at kombinere godt håndværk med et usædvanligt design.

Ejeren, François-Xavier Fousse overtog firmaet 3C Cartier i 2005 og har siden fremelsket design elementet. Køretøjerne er inspireret af Art Deco stil. Den selvbærende Monocoque opbygning er typisk for 3C Cartier DNA. Autocamperne er opbygget med omhu, i udvalgte materialer med præcision og i høj kvalitet. Blandt egenskaber finder man køretøjet malet i basiskøretøjets farve, indgangsdør medcentrallås, nyeste generation LED belysning. Bageste klapper med elektrisk lås, tvangsudluftning mm.

Alle 3C Cartier designs drager fordel af en individualiseret fremstillingsproces. Mens bredden er stort set forudbestemt af basiskøretøjet, kan teknisk acceptable længder realiseres efter kundens anmodning. Denne fremstillingsproces gør det muligt at producere unikke køretøjer i en ukonventionel konstruktion ved hjælp af monocoque.
 
Vintersikkerheden er der også taget hånd om: Isolering i boligstrukturen består af ensartet PU-skum på 35 mm på væggene og 45 mm på gulvet. En dobbeltbund holder frisk- og spildevandstanke frostsikre og er opvarmest.
 
Link: