Niesmann + Bischoff forhandles nu i Danmark

Niesmann + Bischoff Arto Niesmann + Bischoff Arto Foto: Niesmann + Bischoff

Niesmann + Bischoff der er et high-end autocampermærke fra Erwin Hymer Group, har fået en forhandler i Danmark. Det drejer sig sig ifølge Niesmann + Bischoff´s forhandlerliste om Camping Parken i Herning, der i forvejen forhandler Dethleffs, Globecar, Roadcar og Sunlight fra Erwin Hymer Group.

Med det mere end 50 år gamle firma fra Polch nær Mosel, har et af markedets ypperste mærker fundet vej til Danmark. Niesmann + Bischoff har gennem årene modtaget talrige designpriser og står som en førsteklasses producent inden for autocamper teknik på alle måder. Først i 1996 blev firmaet opkøbt og dermed en del af Hymer Gruppen. At mærket er populært ses også når man i bla. Tyskland, udvælger Tysklands favoritmærker, hvor modellerne Smove, Arto og Flair ligger i den bedste ende af placeringerne. Intet andet mærke har modtaget så mange priser som Niesmann + Bischoff og det er ikke kun fra Tyskland.

Niesmann + Bischoff Flair er den eneste luksusautocamper, der som standard leveres med integrerede airbags både i førerens - og passagersiden, og går for at være markedets sikreste i sin klasse.

Kunder, der vælger et køretøj fra Niesmann + Bischoff, sætter stor pris på æstetik og topkvalitet. Camping Parken har på deres liste over tilgængelige køretøjer, allerede et eksemplar fra modelrækken Arto stående i butikken.

Niesmann + Bischoff
Camping Parken Herning