Chausson Flash 634, 2019 - Kompakt og meget funktionel autocamper

Chausson Flash 634 Chausson Flash 634 Foto: Chausson

Chausson Flash 634, 2019 er med sine kun 6,34 meter som en schweizerkniv med mange funktioner. Den imponerende autocamper, der er baseret på Ford Transit får det mest mulige ud af den begrænsede størrelse med dens pladsoptimerede design. Chausson Flash 634 har 3 senge med 4 sovepladser, der alle løftes op under loftet og derved åbner op for to “spisestue” områder og meget bagageplads.

Med plads til cykler og andet større grej i den bagerste garage er Flash 634 en alsidig autocamper til familier.  Chausson 634 en kompakt delintegreret autocamper, der er kortere end mange campingvogne og på størrelse med en stor del af campere i kassevognssegmentet, bare med meget mere plads og bedre isoleret. Mens campere i denne størrelse ofte kæmper med mere end 2 sovepladser, satser Chausson på op til 5 sovepladser 4 (+1). Samtidig byder den på et rummeligt grundris, med hele to sæt borde og sæder, en cykelgarage, et funtionelt køkken og et badeværelse med toilet og håndvask.

Elektrisk og manuel løfteteknik er grundlaget for Chausson Flash design, som ikke kun er gældene for en enkelt seng, men i hele køretøjet.Det elektriske benyttes til at fjerne senge i dagtimerne og det manuelle løft benyttes til at hæve de indbyggede opbevaringsrum til en rummelig garage til blandt andet cykler. I forenden køres bordet ned over spisepladsen og det giver mulighed for to køje enkeltsenge. Et gardin aflukker til køjeområdet. Det samme sker i bagenden hvor et tryk på en knap tilvejebringer en tværgående dobbeltseng. Når sengen er kørt op, er her adgang til fire opbevaringsbokse og en behagelig lounge med to sæder, et bord og opladningsporte. Hele møbelkassen kan løftes op med udendørs manuel løft.

Flash 634 har et 5.500 watt´s lufvarmesystem der forsynes fra camperens dieseltank og en elektrisk kedel leverer varmt vand. Et AGM batteri leverer strøm til camperen og alt belysning er LED belysning. Køkken med “self locking” skuffer og kompressor køleskab på 146 liter

Chausson 634 er bygget i glasfiber med XPS skumisolering og polyesterforstærket tag og gulvbelægning. Ford Transit leveres som standard med en 2.0 liter motor på 130 hk.

Ynderliger info: Opvarmet garage med 12/220 V udtag, 7 års tæthedsgaranti, radio MP3/USB/Bluetooth, indgangsdør med vindue, stort Skyroof der kan åbnes

Længde 639 cm, højde 292 cm. Totalvægt 3.500 kg

Chausson

Yderligere oplysninger hos den danske Chausson forhandler - Dancamper

Se Chaussons YouTube Video HER